Huawei

Huawei Honor 5A Plus ve 5A Göründü!

Reklam

Çinli firma Huawei’nin ürettiği ve ülkemizde operatör cihazları olarak tanınan Honor serisi, Honor 5A ve Honor 5A Plus adındaki iki yeni telefonla genişleyecek. Çin merkezli sertifikasyon kurumu TENAA’nın kayıtlarında Huawei Honor serisinin iki yeni modeli ortaya çıktı.

Huawei Honor 5A Teknik Özellikleri

1.3 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli işlemciden güç alan Honor 5A, 2.200 mAh kapasitesindeki bataryasından besleniyor. 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanın yer aldığı telefona Android 5.1 Lollipop işletim sistemi eşlik ediyor. Telefon 5 inç büyüklüğündeki HD ekranıyla kutusundan çıkıyor.

Huawei Honor 5A Plus Ve 5A Göründü!

Huawei Honor 5A Plus’ın Özellikleri

Honor 5A modelinden gözle görülür şekilde daha donanımlı ve güçlü olan Honor 5A Plus, 1.3 GHz hızındaki 8 çekirdekli işlemcisinden güç alıyor.

Reklam

5.5 inç boyutunda HD çözünürlüklü ekranıyla gelen Honor 5A Plus, diğer modelde olduğu gibi 2 GB RRAM ve 16 GB depolama alanı bulunduruyor.

Göz Atın:  Huawei P60 Pro Yeni Nesil Teknolojinin Tüm Yönleriyle Öne Çıkıyor

13 MP çözünürlüğünde arka kameraya ve 8 MP çözünürlüğünde ön kameraya yer verilen telefon, 3.000 mAh kapasitesindeki bataryasından güç alıyor.

Huawei’nin iki yeni modeline ilişkin ortaya çıkan detaylar bunlar. Bu yıl içinde piyasadaki yerini alacak telefonların tam olarak satışa çıkış tarihi şu an için bilinmiyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir Yorum

  1. Huawei de bu aralar baya kıpırdanmada. Türk telekom ile işbirliği yapıyordu baya bir tuttu sanırım o telefon..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu