Huawei

Huawei Mate 20 Lite Teknik Özellikleri ve Fiyatı Ne Kadar?

Reklam

Huawei Mate 20 Lite Teknik Özellikleri ve Fiyatı Ne Kadar? Huawei hız kesmeden akıllı telefon dünyasına yeni ürünler kazandırmaya devam ediyor. Şirketin izlemiş olduğu uygun fiyata karşın yüksek özellik politikası sektör kullanıcılarının da beğenisini kazanmış durumda.

Diğer öncü markalara nazaran sundukları iyi özelliklere daha uygun fiyat politikası belirlemekte olan Huawei’nin son olarak piyasaya sürmeye hazırlandığı telefon modellerinden bir tanesi olan Huawei Mate 20 Lite’ın özellikleri detaylı bir şekilde sızdı. Bizi şaşırtmayan bu sızıntıların ardından Huawei Mate 20 Lite fiyatı ne kadar olacak az çok belli olmaya başladı. İşte detaylar.

Huawei Mate 20 Lite Teknik Özellikleri Neler?

Huawei Mate 20 Lite’ın tanıtımına henüz bir süre daha var. Ekim ayında gerçekleşmesi beklenen bu tanıtımdan önce detaylıca sızan ayrıntılar Huawei Mate 20 Lite özellikleri hakkında kapsamlı bir bilgi sahibi olmamıza neden oldu.

Bu özellikler henüz resmiyet kazanmasa da şirketlerin izlemiş olduğu satış politikalarından bir tanesi olduğundan, çoğu gerçeğe yakın.

Huawei Mate 20 Lite’ın Özellikleri Ve Fiyatı Ne Kadar?
Huawei Mate 20 Lite’ın Özellikleri Ve Fiyatı Ne Kadar?

En fazla birkaç tane farklı durum görülebilir. Bu bakımdan sızan özellikler dikkate alınabilir.

Huawei’ye yakın kaynaklar tarafından gerçekleşen bu sızıntılara göre Huawei Mate 20 Lite teknik özellikleri; 4.200 mAh batarya, 6GB RAM, Standart modelde 6.3 inç ekran ve Pro modelde 6.9 inç ekran, Pro modelde parmak izi okuyucu, kablosuz şarj desteği, 128GB yerel depolama alanı olarak sıralanıyor.

Reklam

Huawei Mate 20 Lite’ın Fiyatı Ne Kadar?

Huawei Mate 20 Lite’ın Türkiye satışları için bir fiyat biçilmiş değil. Dış kaynaklarda 733 dolara satılması planlanan bu telefon modelinin satışa sunulduğu tarihteki Türkiye fiyatı gümrük vergisi ve güncel dolar kuru dikkate alındığında ortaya çıkacaktır.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu