Huawei

Huawei MediaPad M3 Tablet Modelini Duyurdu

Reklam

IFA 2016 gibi etkinliklerde en çok dikkat çekmeyi başaran ürünler teknoloji kategorisinde yer alıyor. Telefon ve PC modellerinin yanı sıra tabletlerde bu duruma dahil. Son olarak Huawei tarafından duyurulan MediaPad M3 çarpıcı özellikleriyle birlikte çok dikkat çekti.

Huawei MediaPad M3 Tablet Teknik Özellikler;

Huawei’nin yeni tableti olan MediaPad M3’ün ekranı 2560×1440 piksel çözünürlüğünde ve boyutu 8.4 inç kadar. Ayrıca yüksek çözünürlükte ses deneyimi sunan Harman Kardon onaylı hoparlörü de dikkat çekiyor.

Huawei Mediapad M3 Tablet Modelini Duyurdu

MediaPad Kirin 950 işlemci modelinin 4 çekirdeği 1.8GHz saat hızında çalışırken diğer 4 çekirdeği de 2.3GHz saat hızında çalışmakta. 32/64GB yerel depolama seçenekleri olmak üzere iki farklı modelle karşımıza çıkan bu tabletin her iki modelinde de 4GB RAM bulunuyor. MicroSD desteğiyse cihaz hafızasını 128GB kadar artırabiliyor.

Huawei Mediapad M3 Tablet Modelini Duyurdu

Android 6.0 Marshmallow sürümüyle kutusundan çıkacak olan bu tablette Emotion 4.1 kullanıcı ara yüzü kullanılmış. Tüm bunların yanı sıra gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu cihaz; LTE ve nano-SIM kart bağlantı seçeneklerini destekliyor. Huawei’nin Berlin IFA 2016’da duyurusunu gerçekleştirdiği bu tablet yerel hafıza desteği alternatifleri, Wi-Fi ve LTE özelliklerini destekliyor veya desteklemiyor oluşuna göre 349 – 449 Euro arasında farklı fiyat etiketlerine sahip olacak. Bazı Avrupa ülkelerinde 26 Eylül itibariyle Huawei MediaPad M3’ün satışına başlanması planlanıyor.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu