Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-frontend.php on line 73

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337
Huawei

Huawei Pocket S Özellikleri ve Fiyatı

Reklam

Huawei Pocket S özellikleri ve fiyatı da cihazı satın almak isteyen kişiler tarafından sık sık araştırılmaya devam eder. Huawei Pocket S telefonlar, son zamanlarda çıkan en kaliteli ve profesyonel cihazlar arasında yer almaya devam etmektedir.

Cihazların, özellikleri; telefonun uzun süre kullanıma dayanıklı olmasına da yardımcı olduğu için; yeni telefon almak isteyen kişiler tarafından da sık sık tercih edilmeye devam etmektedir. Üstelik, Huawei Pocket S telefonların, diğer telefonlara nazaran daha uygun fiyatlı olduğu da verilen bilgiler arasında yer almaktadır.

Huawei Pocket S Telefon Hafızası

Pocket S telefon hafızası, cihazın satın alınmasındaki en belirgin nedenler arasında yer almaya devam etmektedir. Pocket S telefonların hafızası, çok yüksektir.

Bu sayede, kişilerin; çeşitli uygulamaları indirmesi de mümkün olacaktır. Bununla beraber, fotoğraf ve videoların saklanması; depo alanında çok fazla etkide bulunmayacaktır. Bu nedenle, çok fazla uygulama kullanan bir kişi iseniz; Pocket S cihazları kullanmaya devam edebilirsiniz.

Huawei Pocket S Telefon Sistemi

Huawei Pocket S
Huawei Pocket S

Pocket S telefon sistemi, oldukça güçlü özelliklere de sahiptir. Özellikle de telefonun pilinin çok uzun süre kullanmaya devam ediliyor olması; kişilerin sık sık şarj cihazı kullanmasını da engelleyecektir.

Pocket S telefon kullanan kişilerin; günde 1 kere telefonunu şarj etmesi de oldukça mümkün olacaktır.

Reklam

Huawei Pocket S Telefon Kamerası

Huawei Pocket S telefon kamerası da çok kullanışlıdır. Telefonun, piksel ayarı çok yüksektir. Bu sayede, kişilerin çekindiği fotoğrafları profesyonelleştirmesi de mümkün olacaktır.

Özellikle de telefonunuzdan çekindiğiniz resimleri, profesyonel olarak kullanmak istiyorsanız; Pocket S cihazların, çok iyi bir alternatif olacağından da emin olabilirsiniz. Üstelik hem ön hem de arka kamera çok yüksek ayarlara sahiptir.

Huawei Pocket S Fiyatı

Cihazın ülkemizdeki fiyatı ise 15.000 TL civarında olması bekleniyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu