Huawei

Huawei Yükselmeye Devam Ediyor

Reklam

Çin menşeili üreticiler bundan önceki yıllarda kendilerine üst sıralarda yer bulamıyordu. Ancak artık öyle değil. Çin’ li Huawei yükselişleri dikkat çekici. Bu şekilde devam ederse gelecek yıllarda onları zirvede görebiliriz.

Bu üreticilerin başında Huawei firması geliyor. Reuters’ ın yaptığı habere göre. Huawei 2014 senesinde 11.8 milyar dolarlık gelir kaydetmiş ve buna bağlı olarak da %33’ ün üzerinde bir büyüme gerçekleştirmiş. Huawei kendisine koymuş olduğu hedefi tutturamasa da ki bu hedef yıllık 80 milyon adet telefon dağıtımıydı, 75 milyon adede yaklaşarak büyük bir iş başardı.

Wall Street Journal’ ın yaptığı habere göre Huawei’ nin satışlarının Çin’ de yükselmesinin yanı sıra Orta Avrupa, Asya, Latin Amerika ve Orta Doğuda’ da ilgi gördüğünü belirtti. Haberde diğer Çin Menşeili üreticilerin, kendilerinin küçümsenmemesi gerektiğini belirttikleri de yer alıyor. Bu da demek oluyor ki; Nokia, Motorola, Samsung, LG ve Apple’ ın, Çin’ li rakipleri onlara her geçen gün biraz daha yaklaşıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu