Sosyal Medya

Instagram IG TV Kanal Nasıl Oluşturulur? Instagram Kanal Açma

Reklam

Instagram yeni özellik güncellemeleri ardı arkası kesilmeden gelmeye devam ediyor. Instagram kullanıcıları için kullanıma sunulan yeni sürprizin adı “Instagram IG TV” olarak açıklandı. Peki, Instagram IG TV nedir? Instagram IG TV özellikleri nelerdir, ne işe yarıyor, kimler kullanabiliyor gibi tüm soruların cevapları bu yazımızda. İşte detaylar…

Instagram IG TV nedir?

Instagram Ig Tv
Instagram Ig Tv

Instagram bu güncelleme öncesinde video yayınlama bazında kullanıcıların kısa video hikaye gönderileri oluşturmasına izin veriyordu. Ancak kullanıcılar burada tanınan video yayınlama süresinin kısa olmasından yeteri kadar memnun değillerdi.

Anlaşılacağı üzere Instagram kullanıcı şikayetlerini dikkate almış ve Instagram IG TV güncellemesini sunarak Instagram üyelerinin yaklaşık 1 saate kadar video yükleme haklarına sahip olmalarını sağladılar.

Instagram IG TV’nin tek özelliği video paylaşma süresinin uzatılmış olması değil. Daha kaliteli, dikey videolar paylaşabilen sosyal medya kullanıcıları bu güncellemenin ardından yükledikleri videolardan para kazanabilecekler. Böylece YouTube benzeri olarak Instagram’da fenomenler için ayrı bir gelir kapısı olacak.

AndroideGeL Instagram Takip Et

IG TV’nin Instagram’in kendi uygulamasından ayrı olarak, farklı bir uygulama olarak sunulması bekleniyor. Ayrıca bu uygulamaya sadece telefondan değil, PC’den de erişim sağlanabilecek.

Reklam

Instagram IG TV’de Kanal Oluşturma, Nasıl Yapılır?

Instagram IG TV kanal oluşturma aslında basit birkaç adımdan oluşuyor. Instagram ana sayfasında yer alan IG TV ikonuna tıklayın ve açılan pencereden ayarlara girin. Ayarlara girdikten sonra karşınıza çıkan “kanal oluştur” bağlantısına tıklayarak kendinize ait yeni bir kanal açabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu