Genel

iPhone 6 ve Üst Model Telefonların Batarya Değişimi Bugün Sonlandı

Reklam

Apple firması müşterileri memnun etmek adına uygun fiyata batarya değiştirme kampanyası başlatmıştı. Bugün itibariyle son bulan bu kampanyanın ardından fiyatlar tekrar artacak. İphone 6 ve üst model telefonların batarya değişimi bugün sonlandı. İşte detaylar…

iPhone 6, SE, 6s Plus, 7, 7 Plus, iPhone 8, 8 Plus ve X model cihazlara sahip olanlar ilgili kampanyadan yararlanabiliyordu. Uygun fiyat aralıklarında sunulan bu batarya değişimi kampanyasını birçok iPhone kullanıcısı önemli bir fırsat olarak değerlendirdi.

iPhone X serisi bir cihaza sahipseniz batarya değişimi için ödemeniz gereken ücret biraz daha tuzlu olacak. 449 TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Bir batarya için oldukça yüksek olan bu fiyat, kullanıcıları bataryayı biraz daha dikkatli kullanmaya itiyor. Diğer modeller için batarya değişiminde ise 199 TL fiyat biçilmiş. Örneğin iPhone 6, 7, 8 gibi cihazlar.

iPhone telefonlarda bataryanın zayıflaması bazı sorunları da kendi beraberinde getiriyor. Örneğin bataryada güç yetersiz kalınca cihaz işlemciye güç yetiremiyor ve beklenmeyen güç kayıpları oluşuyordu. Hem görüşmelerde hem de veri depolamada büyük riskler açığa çıkaran bu durum nedeniyle bataryası bozulan her telefonun sürekli fişe takılı kalması gerekiyordu.

Apple ilgili sorunu cihazları yavaşlatarak çözeceğine inanmıştı. Ancak bunun büyük patlak vermesi ve kullanıcıların büyük tepkiler göstermesi nedeniyle tekrar gönül kazanmak adına farklı bir girişimde bulundu ve batarya değiştirme kampanyası yaptı. Bugün sonlanan bu kampanyanın ardından uzun süre Apple’dan böyle bir kampanya düzenlemesi beklenmiyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu