Teknoloji Haberleri

İşte Dünyanın En Akıllı Küçük Telefonu!

Reklam

Akıllı telefon piyasası gün geçtikçe yeni ve güçlü teknolojiler ile tanışmaya devam ediyor. Samsung Galaxy S7, HTC 10, LG G5 ve Sony Xperia Z5 gibi donanımsal açıdan oldukça güçlü telefonların yanında akıllı telefonlar ile ilk kez tanışacaklar için giriş seviyesi diye tabir ettiğimiz cihazlar da üretiliyor. Bu amaçla üretilen Posh Mobile Micro X S240, dünyanın en akıllı küçük telefonu unvanına sahip olmaya aday durumda.

Tasarımsal açıdan 2000’li yıllardaki tuşlu Nokia telefonlara oldukça benzeyen Micro X S240, 2.4 inç boyutundaki ekranıyla oldukça kompakt bir yapıda bulunuyor. Ekranın 240×432 piksellik çözünürlüğü ise uzun yıllardır görmediğimiz cinsten.

En Kucuk Akilli Telefon

Çift çekirdekli MediaTek MT6572M işlemci, 512 MB RAM, 4 GB genişletilebilir hafıza, 2 megapiksel flaşsız arka kamera, VGA çözünürlüklü ön kamera, 650 mAh batarya ve Android 4.4 KitKat işletim sistemi gibi özelliklere sahip olan cihaz bünyesinde bulunan özellikler ile telefonunda çok yüksek özellik istemeyenler için güzel bir alternatif sunuyor.

Bu özellikleri alt alta koyduğunuzda Micro X S240’ın çok uygun bir fiyat etiketine sahip olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat dünyanın en küçük akıllı telefonu Amerika’da geçtiğimiz günlerde 90 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulmuş. Günümüzde bu fiyata çok daha performanslı akıllı telefonlar alınabildiğini göz önüne alırsak bu telefonun fazla bir satış adedine ulaşamayacağı aşikar.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Hakan

Özellikle akıllı telefonlara karşı ilgisi bulunan yazarımız, güncel haberleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu