Diğer

Katlanabilir iPhone Ne Zaman Satılacak?

Reklam

Katlanabilir telefonlar arasında adına pek söz etmediğimiz iPhone cihazlarda artık bu sektördeki yerini almaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan son haberlere göre 2019’da Apple firması tarafından katlanabilir bir iPhone modeli piyasaya sürülecek.

Katlanabilir telefon modelleri esneklik avantajıyla kullanıcıların ilgisini çekiyor. Ancak telefonların çok esnek olması bazı durumlarda can sıkıcı olmuyor değil. Bu yüzden esnek telefon modeli satın almadan dikkat edilmesi gereken unsurları bilmek gerekiyor.

Firma katlanabilir özellikte satışa sunacağı bu telefonde OLED teknolojisini kullanacak. Bu telefonun dikkat çeken bir diğer özelliği ise hem iç hem de dış tarafa doğru katlanabiliyor olması. Bu özellikte benzer bir cihaz da Samsung tarafından tanıtılmış ve firma ilgili telefonun özelliklerini kullanıcılarla paylaşmıştı. Bu paylaşımdan yola çıkarak Samsung’un yalnızca iç kısma doğru katlanabiliyor olduğunu görmüştük.

Samsung’un sadece içe doğru bükülebilmesi nedeniyle iPhone burada bir adım daha öne çıkmayı başarıyor. Ancak şuan için her iki firmanın telefonunu da tam anlamıyla karşılaştırabilmek mümkün değil. Net verilere dayanan bir karşılaştırma yapabilmek adına ilgili telefon modellerinin piyasaya sürülmesini beklemek gerekiyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu