LG

LG G Flex 3 Yine Gündemde

Reklam

G Flex serisi adı altında iki telefon duyurusu yapan LG firması, süre döngüsü tamamlanmasına rağmen hala serinin üçüncü modelini kullanıcılarına sunmuş değil. LG G Flex 3 yine gündemdeki yerini koruyor.

Şirkete yakın kaynaklar G Flex serisinin yeni modelinin Mart ayında tanıtılacağını söylemişti, ancak yaz aylarına yaklaşmamıza rağmen henüz bir ses çıkmadı.

Lg G Flex 3 Yine Gündemde

Telefonun IFA 2016’da Tanıtılacağı İddia Edildi

Uzun süren bir sessizliğin ardından LG G Flex 3’e ilişkin bilgiler tekrar gündeme geldi. PhoneSspot sitesinde paylaşılan habere göre G Flex 3 modeli IFA 2016’da tanıtılacak.

2-7 Eylül tarihleri arasında Almanya’ nın Berlin şehrinde düzenlenecek etkinlikte teknoloji dünyasında birçok ürün sergilenecek. Gelen bilgiler ne kadar güvenilir bilinmiyor, ancak üçüncü nesil LG G Flex akıllı telefonun bu etkinlikte tanıtılması sürpriz olmayacaktır.

Reklam

Lg G Flex 3 Yine Gündemde

Üçüncü nesil LG G Flex modelinin beklenen özelliklerine baktığımızda oldukça iddialı bir telefonun geldiğini söyleyebiliriz. Ekran kısmında 5.5 inç boyutunda Quad HD çözünürlüklü ekranda kavisli P-OLED panel kullanılması bekleniyor. Snapdragon 820 işlemcisinden güç alması beklenen telefon, 16 MP arka kamerası ve 8 MP ön kamerasıyla kutudan çıkıyor. 4 GB RAM’in yer aldığı telefona, 32/62 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca telefonda olması beklenen MicroSD kart desteği ile depolama alanı artırılabiliyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu