LG

LG G5 Android Oreo Güncellemesi Amerika’ya Sunuldu

Reklam

LG G5 7.0 güncellemesini aldıktan sonra, yeni bir yükseltme daha alması beklenmiyordu. Yaşanan bu gelişme LG G5 kullanıcıları için büyük bir sürpriz olarak kayda geçti. Daha önceki haberlerimizde LG G5 Android Oreo ile ilgili güncelleme haberini paylaşmıştık.

Ancak bu güncelleme LG G5 için son olacak. Android 9.0 konusunda herhangi bir güncelleme alması beklenmiyor.

Başlangıç olarak Amerika’daki LG G5 sahipleri için Android 8.0 Oreo güncellemeleri kullanıma sunulmaya başladı. LG G5 için Android Oreo güncellemesinin sunulduğu ilk ülke olan Amerika’nın ardından hızla Avrupa ve diğer dünya ülkelerine de bu yükseltme sürecinin yayılmasını bekliyoruz.

Peki, LG G5 Oreo güncellemesinin ardından neler değişecek?

Bu güncellemenin ardından telefonda öncelikle küçük bir ara yüz değişimine gidilecek. Telefonda farkındalığın artırılması adına değişecek olan ara yüz dışında, cihazda pil kullanımının da iyileştirilmesi hedefleniyor.

Özellikle akıllı cihazların uzun kullanımlarında görülen ısınma sorunları da bu güncellemeyle biraz daha engellenmiş olacak.

Reklam

3. yaşına ayak basan LG G5’e gelen bu güncelleme ardından, firmanın eski telefonlarına yönelik desteğini kesmemiş olması da kullanıcılar açısından sevindirici bir durum olarak kayda geçmiş durumda.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu