Mobil

Meizu Pro 6 Hakkında Bomba İddia!

Reklam

Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu son günlerde adından sıkça söz edilen amiral gemisi telefonu Pro 6 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere kısa süre önce tanıtım tarihi kesinlik kazanan Meizu Pro 6 için bu defa kamera odaklı bir iddia gündeme geldi.Orta segment rekabetine M3 Note modeliyle yeni bir soluk getiren Meizu, üst segment akıllı telefonu Pro 6 ile fark oluşturmayı hedefliyor.

Yekpare metal kasanın eşlik edeceği Meizu Pro 6’ nın kısa süre önce sızdırılan bir görüntüsü, telefonda lazer otofokus sensörü ve bu sensörü çevreleyen LED flaşın yer aldığını gösterdi.

Meizu Pro 6 Hakkında Bomba İddia!

MEİZU PRO 6, 10 LED FLAŞ KULLANACAK

Meizu daha önce karşılaşmadığımız söz konusu kamera destek ünitesinde iddiaya göre 10 adet LED flaş kullanacağı yeni amiral gemisinde, lazer otofokus sensörünü çevreleyen alana 10 LED flaşı nasıl sığdıracağı merak konusu. Eğer bu iddia gerçekleşirse 21MP çözünürlüklü Sony üretimi kamera, karanlık ve düşük ışık koşullarında en iyi performansı veren çözümlerden biri olacaktır.

Üç LED flaşa sahip akıllı telefonlarla (Lumia 950, Lumia 950 XL, Lenovo Vibe Shot) daha önce karşılaştık, ancak Meizu Pro 6 bu noktada bir ilki temsil etmeye hazırlanıyor.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Hakan

Özellikle akıllı telefonlara karşı ilgisi bulunan yazarımız, güncel haberleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu