Teknoloji Haberleri

Microsoft Edge Tarayıcısı Emin Adımlarla

Reklam

Windows 10 ile beraber gelen ve henüz bir yılını bile doldurmayan Microsoft’ un yeni gözde tarayıcısı Edge, tahmin edilenden daha iyi bir çıkararak emin adımlarla yoluna devam ediyor. Varsayılan tarayıcı kullanımı araştırmasına göre bu geçen bir yıl süresince yaklaşık 150 milyon kişinin varsayılan tarayıcısı Microsoft Edge tarayıcısı oldu. Yeni çıkmış bir tarayıcı olarak güçlü rakipleri bulunan Edge için bu azımsanmayacak bir başarı.

Dünya genelindeki PC kullanıcıları başta Google Chrome kullananlar dahil olmak üzere Edge’ e pek sıcak yaklaşmıyordu. Microsoft Explorer’ ın geçmişte yarattığı kötü ünvanı ve diğer tarayıcıların daha hızlı olmasını da hesaba katarsak bu gayet normal.

Microsoft ise Edge’in hızlı bir şekilde yükselmeye devam ettiğini açıklayarak bu algının tamamen ortadan kalktığını gözler önüne serdi.

Microsoft Edge Tarayıcısı Emin Adımlarla

Üçüncü parti olarak Net Applications gibi siteler ise Edge’i PC kullanıcılarının yüzde 3’ünün kullandığını söylüyor. Edge tarayıcısının birçok tarayıcıdan daha yavaş olduğu birçok kez kanıtlanmıştı.

Microsoft’un açıklamasına göre Edge, 8 ayda tam 12 farklı güncelleme alarak kendini yenilemeyi sürdüryor. Bu güncellemelerle tarayıcının bir çok hatası düzeltilmiş ve çıkışından bu yana 128 farklı özellik kazanmış.

Reklam
Göz Atın:  Microsoft Edge Güncellemesi Android'e Geldi

Edge önümüzdeki aylarda da yeni güncellemeler almaya devam edecek. Tüm bu alınan güncellemelerle Microsoft Edge’in artık daha iyi performans veren bir tarayıcı olduğu söyleniyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Hakan

Özellikle akıllı telefonlara karşı ilgisi bulunan yazarımız, güncel haberleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu