Nokia

Nokia 9 PureView Ne Zaman Tanıtılacak? Özellikleri Ne Olacak?

Reklam

Nokia 9 PureView ne zaman tanıtılacak? Telefonun tanıtım tarihi ne? Nokia 9 PureView akıllı telefon modelinin tanıtım tarihi ve beklenen özelliklerine ilişkin tüm detaylar bu yazımızda.

Nokia 9 PureView’ın 2019 Ocak ayı içerisinde son iki haftada tanıtılması bekleniyor. Ancak telefonun tanıtımı son birkaç güne de sarkabilir. Önceden yaşadığı sıkıntıları bir nebze olsun arkada bırakmayı başaran ve HDM Global ile birlikte akıllı telefon piyasasında ilgi çekmeyi başaran Nokia bu sefer 9 PureView modeliyle birlikte kullanıcıların beğenisini kazanmayı hedefliyor.

Nokia 9 PureView’in nasıl tanıtılacağına gelecek olursak yukarıda belirtmiş olduğumuz zaman aralıklarında düzenlenecek resmi bir etkinlikte tanıtılması bekleniyor. İddialara göre bu telefonun tanıtımı için toplamda 2 tane fuar düzenlenecek. İlk tanıtım Ocak ayı içerisinde ABD’de olacakken, diğerinin Barcelona’da olması bekleniyor. Barcelona’dakinin tarihi ise Mart-Nisan aylarına sarkacak gibi görünüyor.

Nokia 9 PureView Özellikleri Neler Olacak?

Nokia 9 PureView özelliklerine gelecek olursak telefonun öncelikle 5.9 inç ekran genişliğine sahip olacak. Ancak telefonun ekran genişliğinden daha çok arka kamerası dikkat çekiyor. Arka kısmında yer alacak olan toplam 5 kameranın hangi işlevleri göreceği merak konusu oldu.

Telefonun en dikkat çekici taraflarından bir diğeriyse 8GB RAM’le kutusundan çıkacağı yönünde. Tüm bunların yanı sıra 128GB yerel depolama alanı, Snapdragon 845, 4150 mAh batarya ve QHD ekran özelliklerinin yer alması bekleniyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu