Teknoloji Haberleri

OnePlus 3 Ne Zaman Duyurulacak?

Reklam

MWC 2016 etkinliğinde sessizliğie bürünen firma için, OnePlus 3 tanıtım tarihi ile ilgili bilgiler sızdı.

Çin menşeili akıllı telefon üreticisi OnePlus üçüncü amiral gemisi olan OnePlus 3 için artık geri sayım başlamış gibi. 2015 yılında OnePlus 2 ve OnePlus X modelleriyle oldukça dikkat çeken şirket, yeni amiral gemisi üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

OnePlus 3 Çıkış Tarihi ve Teknik Özellikleri;

Henüz elimizde OnePlus 3 görsel bulunmasa da şimdilik sızıntı fotoğraflarıyla idare ediyoruz. CNet’ in iddiasına göre yeni amiral gemisi için verilen tarih Temmuz 2016. Bu iddialar doğru ise OnePlus 3 akıllı telefonunu önümüzdeki Temmuz ayında duyuracak olan firma bu şekilde MWC 2016 etkinliğinde tanıtılmış olan yeni amiral gemisi Samsung S7 ve LG G5 fırtınasının dinmesini bekliyor olacak.

Qualcomm Snapdragon 820 işlemcisini kullanacak olan OnePlus, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile çıkması bekleniyor. Diğer modellerinde olduğu gibi uygun fiyat politikası güdecek olan firmanın yeni amiral gemisini 350 Dolar ile satışa çıkarması bekleniyor.

Burada önemli olan OnePlus firmasının fiyat – performans odaklı akıllı telefon üretimine devam ettiği ve dünya genelinde rekabet etme potansiyeli. Son yıllarda Çinli firmaların atakları dev üreticileri etkilemeye başladı ancak OnePlus gibi küçük üreticilerin akılcı fiyat politikaları nedeniyle Samsung, LG, HTC gibi firmalar bu politikadan halen etkilenmiyor. 2016 yılında da artan bir satış başarısı belki de OnePlus için kalıcı bir gelişme olabilir. Şimdilik Temmuz ayına kadar beklemek gerekiyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu