Oppo

Oppo A7 Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Reklam

Oppo, kısa süre öncesinde A7x modelini kullanıcılarına sunmuştu. Şimdiyse sırada “sade” Oppo A7 modelinin tanıtımına hazırlanılıyor.

Sızan bilgileri dikkate alarak; Oppo A7 modelinin yaklaşık 6.2 inçlik bir ekran genişliğinde ve 1520x720p çözünürlüğünde ekrana, Snapdragon 450 çipsete, 3-4GB RAM alternatiflerine ve sonradan artırılabilir 32GB’lık yerel depolama alanına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Oppo A7’nin kamera özellikleri ise 13MP-f/2.2 ana kamera ve 2MP-f/2.4 ikinci kamera olarak karşımıza çıkıyor. Telefonun önündeyse 16MP f/2.0 özelliklerini taşıyan bir kamera var.

Oppo A7’de parmak izi tarayıcısı olacak mı bilinmiyor ancak, cihazda yüz tanıma sensoru olacağına dair bazı tahminler var. Böylece güvenlik seçeneklerine yeni bir alternatif daha katılmış olacak.

Oppo A7 kutusundan Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle çıkacak.

Oppo A7 kutusundan çıktığında Android 8.1 Oreo – ColorOS 5.2 yazılımıyla karşılaşacaksınız. Telefonun dikkat çeken bir diğer özelliğiyse 4230 mAh kapasitesindeki bataryası.

Reklam

Bu güçte bir bataryanın en azından bir günü rahatça tamamlayacağı söylenebilir.

Oppo A7 Teknik Özellikleri

Oppo A7 Teknik Özellikleri Sızdırıldı
Oppo A7 Teknik Özellikleri Sızdırıldı

Ayrıca birden fazla hat taşıyanları memnun edecek olan “Çift-SIM” desteğine sahip olduğunu da söyleyelim.

Oppo A7 ile ilgili belirsizliğini koruyan durumlardan bir tanesi de telefonun fiyatı. Bu nedenle Oppo A7 fiyatı ne kadar sorusuna henüz bir cevap alınabilmiş değil.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu