Samsung

Samsung: Beklentileri İlk Çeyrekte Aşabilir

Reklam

Senenin ilk 3 ayını geride bıraktığımız bu günlerde, Samsung firması ve diğer firmalar hakkında ekonomik analistler tahmin yürütmeye çalışıyorlar. Firmaların hedefledikleri kar oranlarına göre değişkenlik gösteren bu analizler etrafında Samsung firması, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge gibi üst seviye akıllı telefonlarını tanıtan ve satışa çıkaran bir firma olarak finansal analizlerin odak noktası durumunda.

Firmaların ekonomik durumunu analis eden finasman şirketlerinin, Güney Koreli Samsung firması için gelen tahminleri ise beklentiler yönünde yani iyi yönde. Tahminlere göre Samsung, 2016 ilk çeyreği baz alındığında 5.14 milyar Dolar, yani 6 trilyon Won kazanç açıklama durumunda olabilir.

Samsung: Beklentileri İlk Çeyrekte Aşabilir
Samsung: Beklentileri İlk Çeyrekte Aşabilir

5.14 milyar Dolar’lık (6 trilyon Won) kazançla, analistlerin önceki tahminleri olan 4 trilyon Won’u neredeyse ikiye katlayan Samsung, sonuçlar açıklandığında büyük bir başarıya imza atabilir. Gelen ilk sonuçlara göre şirket, 10 milyonun üzerinde Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge siparişi almıştı. Bunun karşılığında da bu rakama erişmek hayal değil.

Yukarıdaki beklentilerin ne derecede doğru olup olmadığını Samsung’ un, 7 Nisan’da 2016′ da ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıklaması ile göreceğiz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu