Samsung

Samsung’ dan İlk Snapdragon 820’li Kapaklı Telefon Hamlesi!

Reklam

Teknoloji firmaları yalnızca ana sektöre odaklanmadan, niş kazanç payını da almak istiyor. Kapaklı telefonların küçük bir kesime hitap etmesine karşın Samsung firması da niş kazanç payını es geçmek istemiyor gibi gözüküyor. Samsung tarafından hazırlanmakta olan bu cihazda var olan güçlü sistem özellikleri, kapaklı telefon hayranlarının bir hayli ilgisini çekecek gibi gözüküyor. Ayrıca Samsung’un bu cihaza Veyron kod adını verdiğini de belirtelim.

Samsung’ Dan İlk Snapdragon 820’Li Kapaklı Telefon Hamlesi!

Geekbench kaynaklı verilere göre bu telefonda; 4GB RAM, Snapdragon 820 işlemci, Android 6.0.1, 1,59 GHz işlemci gibi alternatif özellikler yer alıyor. Samsung’un hazırladığı yeni kapaklı telefonu büyük olasılıkla Çin teknoloji pazarına özel kalacak gibi görünmekte. Yani dünya geneline bir satış söz konusu olmayacak. Bunun nedeniyse Samsung’un büyük bir ekonomik kaybı göze almak istememesi.

Kapaklı telefon hamlesini Çin pazarında deneyecek ve bu kesimde başarıya ulaşırsa daha büyük ekonomik kazanç sağlamak adına dünyaya açılacak. Ayrıca resmi açıklamalar yapılmaması nedeniyle bu telefonun hangi tarihte duyurulacağı, satışa çıkarılacağı ve fiyatı henüz bilinmiyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu