Samsung

Samsung Galaxy Note 6 Temmuz Ayında Gelebilir!

Reklam

Samsung Galaxy Note 6 modelini duyurmaya hazırlanıyor. Dur durak bilmeden çalışmalara devam eden Samsung akıllı telefon serisine bir yenisini daha eklemek üzere. Ürünün tahmin edilenden daha kısa bir sürede piyasada olacağı sızan bilgiler arasında.

Samsung MWC 2016′ ya S7 modeli ile damga vurmuştu. Şimdi de Note serisinin yeni modeli ile gündeme gelecek. Genelde IFA fuarında tanıtılan Note serisi , geçtiğimiz yıl ağustos ayında tanıtılmıştı. Bu sene ise daha erken bir tarihte bu tanıtımın yapılacağı konuşuluyor.

Güney Kore’ den alınan duyumlara göre Samsung, Galaxy Note 6 modelini Temmuz ayında tanıtacak. Note serisinin bu eni ürününü tek başına tanıtacak olan Samsung, geçen yıl Note serisi ile birlikte Galaxy S6 Edge Plus ürününü de tanıtmıştı.

Samsung Galaxy Note 6 Temmuz Ayında Gelebilir!

Note 6′ nın özellikleri henüz net olarak belli olmasa da, tanıtıldığı zamanlarda Google’ ında Android N sürümünü kullanıma sunması bekleniyor. Bu da demek oluyor ki Samsung Note 6 Android N işletim sistemine sahip olabilir. İşlemci olarak Snapdragon 820 ve Exynos 8890 olabileceği beklenirken, ürünün 12 MP çözünürlüğünde kamerası olması bekleniyor. Ekranın boyutunun 5,8″ olabileceği gelen duyumlar arasında. Ram konusunda 6GB’ a geçiş Note 6 serisi ile başlayabilir. Depolama kısmına gelirsek beklentiler 256 GB olarak konuşuluyor. Tahminlere göre pili de 3600mAH olacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu