Samsung

Samsung Galaxy Note 8 Android Pie Güncellemesi Başladı

Reklam

Akıllı telefon sektöründe cihazların Android Pie 9.0 güncelleştirmesi almasına ilişkin hızlı bir süreç yaşanmaya devam ediyor. Son olarak S9 ve Note 9 modellerinin Android Pie sürümüne sahip olmasıyla birlikte Samsung Galaxy Note 8’e Android Pie güncellemesi gelip gelmeyeceği zihinleri kurcalamaya başlamıştı. Nihayet bu konuya ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı ve Samsung Galaxy Note 8’de Android Pie 9.0 sürüm güncelleştirmesi takvimine dahil olan cihazlar arasındaki yerini aldı.

Samsung Galaxy Note 8’e Android Pie güncellemesi gelecek olması bu cihaza sahip olanlar için elbette sevindirici bir haber. Ancak tüm detaylara geçmeden önce bu güncelleştirmenin şimdilik beta sürüm olduğunu belirtmekte fayda var. Beta sürecinde herhangi bir aksaklık yaşanmaması halinde, full Note 8 Android pie güncellemesi kullanıcılara sunulmaya başlanacak.

Samsung Galaxy Note 8 Android Pie güncellemesi şuan için dünyanın iki ülkesinde kullanıcılara sunuluyor. Hindistan ve Güney Kore ülkelerinde Note 8 kullanıcılarıyla buluşmaya başlayan bu güncellemeler bir süre sonra diğer ülkelerdeki yerini almaya da başlayacak.

Samsung Galaxy Note 8 Android Pie Güncellemesinin Getirdiği Özellikler Neler?

Note 8’in Android Pie sürümüne yükseldikten sonra hangi değişimleri geçireceği merak konusu olmaya başladı. Cihazın bu güncelleme sonrasında sahip olacağı en önemli özellik One UI kullanıcı ara yüzü olacak. Cihazda bu ara yüzün işlevsel hale gelmesiyle birlikte yeni uygulama ikonları, Samsung uygulamalarında değişim ve karanlık mod gibi önemli özellikler gelecek.

Samsung Galaxy Note 8 Android Pie güncellemesi şuan için beta olarak dağıtılıyor. Tam sürümün dağıtılması için yaklaşık 2-3 ay kadar beklemek gerektiğini hatırlatalım.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu