Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-frontend.php on line 73

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337

Warning: Undefined array key "@type" in /home/androide/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/class-jsonld.php on line 337
Samsung

4 Yaşındaki Samsung Galaxy S10 Güncelleme Alacak!

Reklam

Üst düzey telefon modellerinden biri olan ve 2019 senesinde tanıtım lansmanının yapıldığı Galaxy S10’a güncelleme geliyor. Samsung şirketi, teknoloji pazarına sunmuş olduğu Galaxy S10 modeline desteğini sürdürmeye devam ediyor.

Öyle ki S10 serisi için büyük bir güncelleme yayımlamış olması bunun en güzel ispatlarından biri. Samsung Galaxy S10 güncelleme ile hangi özellikleri güçlenecek? Detaylar haberimizde…

Şubat 2019 itibariyle teknoloji severlere tanıtımı yapılan S10’na hala daha destekler verilmeye devam ediliyor. Özellikle Mart ayı itibariyle One UI4.1 güncellemesi yapılmasından sonra S10 serisi içinde yeni büyük bir güncelleme yayınlandı.

Telefonların artık genel kararlılığını artırmayı sağlayacak olan güncelleme sonrasında daha sorunsuz kullanımlar açığa çıkmış olacak.

Galaxy S10 Güncellemesinde Neler Sunulacak?

Samsung Galaxy S10 Guncelleme
Samsung Galaxy S10 Guncelleme

Galaxy S10 serisine yönelik yapılacak olan güncelleme ile Ekim ayı güvenlik yaması devreye girecek. 1 GB boyutunda G97*FXXUGHVJ5 güncellemesi ve Ekim ayı yaması içererek, cihazın daha üstün düzeyde kullanma olanağı tanıması sağlanmaya başlanıyor.

Güncelleme ile birlikte kamera uygulaması, Bluetooth bağlantı eşleşmesi de yapılmış olacak. Bunların yanı sıra telefonunun genel kararlılığı artırılmış oldu. Yalnız güncelleştirme için sadece Avrupa modelleri için geçerli olacağını belirtmek isteriz.

Reklam

Almanya, İspanya, Fransa ve İtalya gibi çeşitli ülkelerde çıkışını yapmış olan Samsung Galaxy S10 5G için güncelleme yayınlandığı açıklandı. Buna göre güncelleme bildiriminin gelmesi sonrasında Android 10 tabanlı ONE UI 5.0 güncellemesi olmayacak.

Galaxy S10 Güncellemesi İle Mevcut Kullanıcı Deneyimi Arttırılıyor!

Galaxy S10 için yapılan güncelleme, mevcut kullanıcı deneyiminin daha da fazla şekilde arttırılmasına yardımcı oluyor. Kullanıcıların 2019 senesinden beridir tanımış olduğu modelde yeni güncellemeler ile karşılaşması en sevindiren yanı.

Samsung firmasının önceden çıkarmış olduğu serisine desteğini kesmemesi oldukça güzel detaylardan biri.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu