Samsung

Samsung Galaxy S10 Lite’da Hangi İşlemci Kullanılacak?

Reklam

Samsung’un piyasaya sürmeye hazırlandığı giriş seviesi modellerden bir tanesi olan Galaxy S10 Lite’da hangi işlemci modeli kullanılacak merak ediliyor. Bu bakımdan S10 Lite’da yer alma ihtimali en yüksek işlemci modelini tahmin ettik. İşte detaylar…

Samsung yalnızca en üst özellikli telefonlarına yönelik değil aynı zamanda Lite model olarak adlandırdığımız giriş seviyesine hitap eden cihazlara yönelikte kapsamlı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu çalışmalardan bir tanesi de işlemci seçimine yönelik.

Samsung firması basite kaçan telefonlarında bile oldukça güçlü işlemciler kullanmayı hedefliyor. Bu sınıfa gireceğini düşündüğümüz telefonlardan bir tanesi de Samsung Galaxy S10 Lite olabilir.

Ortaya çıkan güvenilir sızıntılara göre S10 Lite modelinde Snapdragon 855 yada Exynos 9820 işlemci modellerine yer verilebilir. Bu sızıntının ortaya çıkması halinde Samsung’un giriş seviyesindeki cihazları bile neredeyse her işi görebilir durumda olacak.

Samsung Galaxy S10 Lite’da hangi işlemci kullanılacak merak edilirken ortaya çıkan tek sızıntı bu değil. İlave olarak telefonda 4000mAh kapasitesinde bir batarya yer alacağı söyleniyor. Eğer bu sızıntılar doğruysa Samsung’un S10 Lite modeli cep yakmadan her işi görebileceğiniz bir cihaz olarak karşımıza çıkacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu