Samsung

Samsung Galaxy S6 İnternete Sızdırıldı

Reklam

Akıllı telefon kullanıcıları özelliklede Samsung hayranları Galaxy S6 modelini uzun zamandır merakla bekliyordu. Akıllı telefon kullanıcılarının bir nebze olsun merakını giderecek yeni bilgiler açığa çıktı. Hindistan’dan sızdırılan bu bilgi Samsung Galaxy S6 cep telefonu hakkında kapsamlı bilgiler veriyor.

Samsung Galaxy S6 İnternete Sızdırıldı!

Ortaya atılan iddialara göre Samsung firması, Galaxy serisinin yeni modeli S6’yı Hindistan’da çalışmalarını sürdüren AR-GE ekibinin inceleme yapması için gönderdi. İddialara göre Galaxy S6, 5.5 inç & 2560 x 1440 ekrana sahip. Qualcom Snapdragon 810/Samsung Exynos 7420 yonga güç setine bağlı model 4GB RAM ve 32 GB depolama alanı ile piyasaya sürülecek. İki farklı versiyonu olduğu söylenen cihazlardan biri 20 MP diğeri de 16 MP kameraya sahip.
Samsung Galaxy S6 modelinin sistem özelliklerinin yanı sıra bahsedilen diğer bir özelliği de alüminyum kasalar. Samsung Project Zero kapsamında geliştirilen S6’nın alüminyum kasa ile piyasaya sürüleceği daha önceden açıklanmıştı. Şimdiyse iddialar arasında Galaxy S6’ya ait olduğu iddia edilen alüminyum kasalar var. Fransa merkezli haberci NoWhereElse’ye göre Galaxy S6’nın alüminyum kasalarının aşağıdaki gibi olduğu söyleniyor.

Samsung Galaxy S6 İnternete Sızdırıldı
Samsung Galaxy S6 İnternete Sızdırıldı!
Samsung Galaxy S6 İnternete Sızdırıldı
Samsung Galaxy S6 İnternete Sızdırıldı!
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu