Samsung

Samsung Galaxy S7 Edge ve S7 şikayetleri artıyor

Reklam

Samsung, MWC 2016′ da duyurduğu yeni telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için şikayetler de gelmeye başladı. Üstün teknik özellikleri ve tasarımı ile oldukça beğenilen amiral gemileri için şikayetler başladığını söyleyebiliriz. Özellikle bazı teknoloji forumlarında yazan şikayetler firmanın canını sıkabilir. Şikayette bulunanlar Galaxy S7 Edge ve Galaxy S7 cihazlarının “Home” tuşunun çabuk çizildiğinden şikayetçi. Ünlü markaların çoğu “home” tuşlarının çizilmesini engelleyen safir kullanmakta. Safir kullanımı ile çizilmeler asgariye hatta neredeyse sıfıra iniyor.

Ancak Samsung bu iki amiral gemisinde safir kullanıyor mu? Samsung tarafından bu özelliğinin kullanılıp kullanılmadığına dair bir açıklama henüz yapılmadı. Bir çok kişi “home” tuşları çizildikten sonra acaba parmak izi okuyucularında herhangi bir sıkıntı olacak mı diye merak ederken bu çizilmeler parmak izi okuyucusunu etkilemiyor. Sadece estetik açıdan çok hoş olmayan bir görüntü oluşturduğundan şikayet ediliyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu