Samsung

Hindistan için Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge tarihi belli oldu

Reklam

Samsung, Mobil Dünya Kongresi (MWC 2016) etkinliğinde yeni amiral gemileri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’ yi duyurmuş, iki akıllı telefonun tüm özellikleri belli olmuştu. İspanya’ nın Barselona kentinde tanıtılan yeni amiral gemileri teknik özellikleri ile göz doldurmuştu. Tasarım açısından bir önceki S6 serisine benzerlik taşısa da bu tanıtımın başarılı geçtiğini söyleyebiliriz.

Yeni amiral gemileri bir çok ülke de satışa sunulacak. Samsung’ un 11 Mart tarihi itibari ile dünya genelinde 60 ülkede akıllı telefonunun satışa sunulacağı bilgisini vermesiyle teknolojiseverler beklemeye başlamıştı.

Akıllı telefonların sunulacağı ve pazar bakımından önemli olan ülkelerden biride Hindistan olacak. Çin’in ardından en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan’da düzenlenen etkinlikle Samsung yeni telefonlarını tanıtırken, 17 Mart tarihinde bu ülkede ön kayıt ile sunulacağı bilgisi geldi.

Hindistan Için Samsung Galaxy S7 Ve S7 Edge Tarihi Belli Oldu

Çift SIM kart desteği olan iki akıllı telefon, 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulacaklar ve yonga seti olarak da Samsung’un sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 8890 yonga setinden güç alacak.

Hindistan fiyatlarına bakacak olursak, Samsung Galaxy S7 INR 48,900 ($725), Galaxy S7 Edge ise INR 56,900 ($844) olarak satışa sunulmuş durumda. Ayrıca ön kayıt ile satın alanlar için de Gear VR olarak sanal gerçeklik gözlüğünün ücretsiz olarak verileceğini de belirtelim.

Reklam

Yeni cihazlar metal kasa tasarımı içerirken, ayrıca IP68 sertifikasına da sahip ve suya ve toza dayanıklı olarak geliyor…

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu