Teknoloji Haberleri

Samsung TV Satışlarını Artırmayı Planlıyor

Reklam

Günümüzde Samsung şirketinin en popüler olduğu noktalardan bir tanesi akıllı telefon modelleri olsa da Samsung diğer iş kollarını da ihmal etmeyi düşünmüyor. Samsung’un ürün satışlarını hızlandırmak istediği alanlar arasında televizyon satışları da bulunuyor. Samsung arkada bırakmak üzere olduğumuz 2014 yılında 54 milyon civarında televizyon sattı.

Samsung Tv Satışlarını Artırmayı Planlıyor
Samsung Tv Satışlarını Artırmayı Planlıyor!

Samsung’un 2015 yılına yönelik planları arasında televizyon satışları da ağırlığını koruyor. Samsung televizyon satışlarını artırmak için TV departmanında yeni yapılanma planlarına ve strateji değişikliğine gitmeyi planlıyor. Samsung TV departmanının önümüzdeki yıl planlarına göre 60 milyondan fazla televizyon satmak istediği söyleniyor.

Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre önümüzdeki yıl Çin merkezli TV üreticileri Hisense ve TCL gibi markalar etkinliğini kaybederken Samsung ve LG gibi dev şirketler daha da yükselişe geçecek. Uzmanların yaptığı diğer bir yoruma göre de Sony markasının TV satışlarında diğer tüm markaları arkada bırakacak.

Teknolojik gelişim konusundaTV modelleri de hızlı bir süreç yaşıyor. Üreticilerin piyasaya süreceği yeni televizyon modellerinin sistemsel özelliklerinin ve tasarımının nasıl olacağını merakla bekliyoruz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 3]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu