Teknoloji Haberleri

Steam Satış Listesini Altüst eden oyun: Sea of Stars

Reklam

2023 yılında bir çok bağımsız oyun çıktı. Üstelik bu oyunlar oldukça büyük bütçeye sahip oyunlardı. Bağımsız oyunların gittikçe artan performans ve satışlarına bir örnek de Sea of Stars adlı oyun oldu. 29 Ağustos 2023 tarihinde çıkan Sea of Stars adlı bağımsız oyun, Steam platformunda satış listelerini altüst etti.

Daha öncelerde de bağımsız oyun denemesi olan Sabotage Studio tarafından geliştirilen ve bir çok platformda satışa ve beğeniye sunulan Sea of Stars’ın satış rakamı 100 bini geçti. Bu satış rakamına üstelik 24 saatten az bir zamanda ulaşan JRPG oyunu kullanıcılar tarafından “çok olumlu” olarak geri bildirimler almış durumda.

Sea of Stars adlı rekortmen bağımsız oyun an itibariyle PC, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch platformlarına oynanabilir durumda. Beş yıldır geliştirme aşamasında olan bu yılın en iyi bağımsız oyunlarından biri olarak şimdiden gösteriliyor.

Steam satış fiyatı ise 292,5 TL. Diğer platformlarda da satışa devam eden oyun için demo sürümünü de deneyebilirsiniz. Bağımsız oyunların gelişmesi, devasa bütçeli oyunlara karşı başarı elde etmesi bir çok oyunseveri mutlu edecek. Rekabetin artması oyuncuların daha kaliteli oyunlara erişmesi demek. Steam linkini aşağıya bırakıyoruz.

Sea of Stars – Steam

Peki siz, Sea of Stars adlı oyunu denediniz mi? Oyun hakkındaki görüşlerinizi aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir Yorum

  1. Sea of Stars adlı oyunu aldım steamden oynadım fena değil ama fiyatının hakkını kesinlikle veriyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu