Google

Seramik Tasarımlı Google Pixel 7 Geliyor!

Reklam

Google, akıllı telefon dünyasına en üst segment bandında en iyi telefonunu çıkarmaya hazırlanıyor. Google Pixel 7 ile ailesine yeni amiral gemisi planlayan firma, tasarımda farklı bir boyuta geçerek seramik kullanacak. Seramik tasarımlı Google Pixel 7 ile ilgili gelen ilk bilgiler arasında güçlü donanımının yanında tasarımsal olarak akıllı telefon dünyasına yeni bir boyut kazandıracağı oldu.

Tasarımda seramik kullanmasını Google Pixel 6’daki ısınma sorunları olarak düşünebiliriz. Oldukça beğenilen ve rağbet gören Pixel 6 sonrası, kullanıcı yorumlarını dikkate alan Google yeni amiral gemisinde sıcaklığı kontrol için seramik kullanacağı düşünüyor.

Akıllı telefon ve teknoloji konularında sızıntılarıyla ünlü DCS (Digital Chat Station) adlı sosyal medya kullanıcısından ve diğer güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgiler tasarımın seramik yönünde olacağı yönde.

Google Pixel 7 Özellikleri

Kullanıcılardan olumlu yönde geri dönüşler alan Pixel 6’daki ısınma sorununu tasarım ile çözmeye çalışan Google, kamera tarafında da bir takım yenilikler getiriyor. Selfie yani özçekim kamerasında Sony 3J1 adı verilen, otomatik odaklama özelliğine sahip 11 Megapiksel sensör kullanılacak.

Google I/O 2022 etkinliğinin sonlarına doğru kısa bir tanıtımı yapılan Pixel 7 hakkında daha fazla ayrıntılı bilgiler verilmedi.

Seramik Tasarımlı Google Pixel 7 Iddiası

Reklam

Selfie kamerasından da 4K çekim yapabilecek seramik tasarımlı Google Pixel 7 için piyasaya çıkış tarihinin Ekim olacağı yönünde bilgiler var.

Kamera kısmında önceki seride olduğu gibi yapay zekaya büyük önem veren firma, Pixel 7’de de daha üstün bir teknoloji ile karşımıza çıkacak.

2022 yılına damga vuracağı beklenen telefonda 3.5mm’lik jak girişi de yer almayacak.

Kutusundan Android 13 ile birlikte gelecek olan Pixel 7, 4500 mAh bataryasıyla, şarj bitecek endişesi duymadan oyunların, müzik dinlemenin, film seyretmenin keyfini daha uzun süreler çıkarmanızı sağlayacak.

Seramik tasarımlı Google Pixel 7 için son olarak 8 GB ram ve 128 GB dahili hafızaya sahip olacağını da belirtelim. Google, Pixel 7 ile ilgili aşağıdaki videoyu paylaşmıştı.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu