Mobil

Sharp’ tan Üst Segment İçin Yeni Akıllı Telefon

Reklam

Sharp’tan Üst Seviye Akıllı Telefon

Mobil cihazların çok popüler olduğu günümüzde Sharp’ın adından çok da söz etmiyoruz, ancak Japon teknoloji devi yarattığı panellerle ekran tarafındaki kalitesini sürdürmeye devam ediyor.

Son olarak iPhone modellerinin tasarım sürecinde ismini duyduğumuz Foxconn tarafından satın alınan şirket, yeni Aquos Zeta SH-04H model telefonunu duyurdu. Sharp yeni ürettiği modelle akıllı cihaz dünyasında ilgi odağı olmayı ve büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

Telefonun Özellikleri Nasıl Olacak

Full HD çözünürlüklü 5.3 inç büyüklüğündeki 2.5D kavisli bir ekranla gelen telefon, gücünü Snapdragon 820 işlemcisinden ve Adreno 530 grafik biriminden alacak.

Tasarım konusunda göze hoş gelen telefon yeşil, beyaz ve siyah renkleriyle satışa sunulacak. f/1.9 diyafram aralığına sahip 22.6 MP çözünürlüğünde arka kamerasıyla gelen telefonun, 0.4 saniyede odaklama yapabildiği söyleniyor. HDR ve OIS desteğini bulunduran kamerayla 120 FPS video çekimi yapılabiliyor. Telefonun ön kamerası ise 5 MP çözünürlüğünde geniş açılı kamera olacak.

Reklam

Sharp' Tan Üst Segment İçin Yeni Akıllı Telefon

Sharp Aquos Zeta SH-04H, 150 gr ağırlığında, 7.6 mm kalınlığında, su geçirmez ve toza karşı dayanıklı bir yapıyla geliyor.

Göz Atın:  Android 6.0 Marshmallow Alacak Telefonlar

Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle piyasaya çıkacak olan telefonun batarya kapasitesi 3.000 mAh olacak.

Telefonun fiyatına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

2 Yorum

  1. Sharp da akıllı telefon pazarında hadi bakalım kalitesini göstersin o zaman, bence pek şansı yok ama neyse bu arada haber için teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu