Teknoloji Haberleri

Snapdragon 810’un Seri Üretimi Başladı

Reklam

Geçtiğimiz günlerde Qualcomm son sürüm en iyi işlemcisi olarak tanımlanan Snapdragon 810 modelinin ortalama üç – beş ay gecikeceği hakkında bazı haberler vardı. Thermal throttling olarak tanımlanan aşırı ısınma sorununun artık çözüldüğü açıklandı. Digitimes sitesinde paylaşılan bilgiye göre Snapdragon 810 modelinin seri üretime başladığına dair verdiği bilgide bunun ispatı olarak bu işlemciyle çalışan Xiaomi’nin Mi Note Pro cihazının 27 Ocak tarihi ile dağıtılmaya başlanacağı haberiyle birlikte bir başka cihaz olan LG G Flex 2’nin ön siparişe çıkması haberi yer alıyor.

Snapdragon 810'Un Seri Üretimi Başladı
Snapdragon 810’Un Seri Üretimi Başladı

Bu sayede gündemde olan ve eleştirilen bir sorunun çözümünü üreten Qualcomm’un, bu iki cihazın satışının ardından da bu sorunun çözümünü tam olarak üretip üretemediğini de birlikte görmüş olacağız. Ancak firma bu sorunu tam anlamıyla halletmeden de seri üretim başlaymayacaktır. Bu nedenle kesin olarak Snapdragon 810‘un sorunlarının ortadan kalktığını ve bu sayede ileri seviye işlemcisinin beklendiği gibi ileri seviye performansının olacağını söyleyebiliriz.
Snapdragon 810’a sahip bir telefon bekliyorsanız “Acaba çok gecikecek mi?” diye endişelenmeden planınızı programınızı yaparak cihazınızı çıktığı tarihte sahip olabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu