Diğer

The Last Guardian Sonunda Geliyor

Reklam

Play Station oyuncularının favori oyunlarından biri olan The Last Guardian, yeni oyun için 9 yıl gibi bir süre oyuncularını bekletmişti. Ancak son gelen bilgilere göre The Last Guardian bu yıl piyasaya çıkacak.

İki Duygu Aynı Anda

Fumito Ueda’nın geliştirdiği The Last Guardian oyunu uzun bir süreden sonra yeniden oyuncularına merhaba diyecek. Edge adındaki bir dergide Fumito Ueda ile yapılan röportajda oyunun bu yıl içerisinde piyasaya çıkacağı söylendi. Oyunun geliştiricisi heyecan ve endişe duygusunu aynı anda yaşadıklarını belirtti.

Yaklaşık 9 yıldır ortalıkta olmayan bir oyunun bir anda adından söz ettirmesi oyuncular için gerçekçi gelmese de Sony Avustralya’da oyun oynanmaya başlandı. Buna göre The Last Guardian, Kotaku tarafından da doğrulandığı üzere 2016 yılında piyasaya çıkacak.

E3 Oyun Fuarında Demosu Olacak

Oyunun geliştiricisi Fumito Ueda, bilindiği üzere Shadow of The Colossus ve ICO isimli oyunlarla sektöre önemli yapımlar kazandırmıştı. The Last Guardian oyununun da oyun meraklıları tarafından heyecanla beklenen E3 Fuarında tanıtılması bekleniyor.

Reklam

9 yıl önce PS 3 için piyasaya sürülmüş olan The Last Guardian, bu kez yeni versiyonuyla PS 4 için piyasaya çıkacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu