İnternet

THY reklamında Hollywood yıldızı oynadı!

Merakla beklenen Pangea temalı reklam filmi en sonunda geldi.

Reklam

Türk Hava Yollarının bir süredir reklam filmlerinde Hollywood ünlülerini oynatma geleneği devam ediyor. Daha önce bir çok ünlü yıldızı reklam filmlerinde oynatan THY son reklam filminde Morgan Freeman‘ ı oynattı. Yeni reklam yüzü olan Freeman bundan 5 yıl önce de THY reklam filminde oynaması ses getirmişti. Bakalım bu reklam filmi yine aynı etkiyi bırakacak mı?

Morgan Freeman’ ın oynadığı reklam filminin teması ise Türkiye’ nin kıtaları birleştiren, bağlayan bir konumda olmasını ön plana çıkartıyor. Dünyanın en çok izlenen spor organizasyonu olan Super Bowl‘ da yayınlanacak olan Pangea temalı reklam oldukça ses getireceğe benziyor.

Ülkemizin gözbebeği Türk Hava Yolları, yurtdışı reklam kampanyası bünyesinde başarılı işler çıkartmaya devam ediyor. Amerika’ nın ünlü Super Bowl etkinliğinde yayınlanacak olan reklam filmi 13 Şubat 2022 tarihinde yayınlanacak. Amerika Futbol Ligi şampiyonluk maçı Los Angeles Rams ile Cincinnati Bengals takımları arasında olacak.

Super Bowl etkinliğinde 30 saniyelik bir reklam bedeli ise 7 Milyon Dolar! Geçen sene ise bu ücret 5.6 milyon dolardı.

Ülkemizde de ayrıca sevilen bir oyuncu olan Morgan Freeman, Esaretin Bedeli filmi ile tanınıyor. Oyuncunun en çok sevilen filmleri arasında The Dark Night / Kara Şovalye, Seven / Yedi, Unforgiven / Affedilmeyen, Million Dolar Baby / Milyonluk Bebek, Robin Hood: Prience of Thieves bulunuyor.

Reklam

79 yaşındaki oyuncu, 2005 yılında Milyonluk Bebek filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü’nü kazanmıştı.

2022 Super Bowl’da Kimler Sahne Alacak?

Maç öncesi geleneksel olarak ilk önce ABD ulusal marşı söylenecek. Bu sene ise ünlü country şarkıcısı Mickey Guyton tarafından söylenecek olan marşı kimin seslendireceği her sene olduğu gibi merak edildi. Mickey Guyton’ ın Super Bowl’da ABD ulusal marşını okuyan ilk siyahi kadın olacağını hatırlatalım. İzlenme rekoru kıracağı kesin olan etkinlik dünyada hemen her ülkede televizyondan naklen yayınlanıyor.

Mickey Guyton
Fotoğraf: Us Weekly

Ayrıca maç öncesinde Jhené Aiko, “America the Beautiful” şarkısını, Los Angeles Gençlik Orkestrası eşliğinde Mary Mary ise “Lift Every Voice and Sing” adlı şarkıyı seslendirecek. Elektronik müzik yapımcısı Zedd, oyun öncesi ısınmalar sırasında DJ’lik yapacak.

Super Bowl’un dünyaca en çok beklenen ünlü devre arası şovunda Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige ve Kendrick Lamar sahne alacak.

THY reklam filmini nasıl buldunuz? Super Bowl takip eder misiniz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu