AndroTablet

Transformers 3 ve Transformers 3 Pro Tanıtıldı

Reklam

Sizlere teknoloji haberleri vermeye devam ediyoruz. Bu kez Asus’un yeni tabletleri olan Transformers 3 ve Transformers 3 Pro ile karşınızdayız.

Asus, yeni ürünlerini kullanıcılara sunmaya devam ederken, alışanlar için tasarladığı tabletlerini de görücüye sundu. Transformers 3 ve Tranformers 3 Pro adındaki yeni tabletlerin özellikleri neler? Kullanıcılarına neler sunuyor?

Transformers 3’ün Özellikleri

Asus’un yeni tabletleri ekran tarafında çok iyi özellikler sunuyor. İki tablet de 12.6 inç boyutlarında 2280×1920 çözünürlüğündeki ekrana ve 2280×1920 bu ekranlarda 275 ppi piksel yoğunluğuna sahip.

 

Transformers 3 Ve Transformers 3 Pro Tanıtıldı
Transformers 3 Ve Transformers 3 Pro Tanıtıldı

Her İhtiyaç Karşılanıyor

Reklam

USB Type-C desteği ve Thunderbolt 3 bağlantıları bulunan yeni tabletler, ayrıca Hormon Kardon hoparlörlerle güçlü bir ses sistemi sunuyor. Tabletlerde parmak izi okuyucu da bulunuyor.

Transformers 3 Pro’yu farklı kılan özelliklere bakacak olursak, ilk olarak kalınlığından bahsedebiliriz. 8.35 mm kalınlığındaki tablet, sahip olduğu stand sayesinde 170 derecelik bakış açılarından kusursuz görüntüler sunabiliyor.

Transformers 3 Pro’nun Özellikleri

Kullanıcılarına dizüstü bilgisayar deneyimi sunan cihaz, i7 işlemci, 16GB RAM, 1TB PCI x4SSD bulunduruyor. Pro olmayan versiyonu ise i7 işlemci, 512 GB SSD VE 8GB RAM bulunduruyor.

Transformers 3 Pro 999 dolardan, Transformers 3 ise 799 dolardan piyasadaki yerlerini alacaklar.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu