MobilHuawei

Türk Telekom Honor 7 Akıllı Telefonunu Duyurdu!

Reklam

Türk Telekom Honor 7 Akıllı Telefonunu Duyurdu! Türk Telekom’ dan yeni hamle. Türk Telekom Honor 7 Teknik Özellikleri haberimizin detaylarında…

Türk Telekom, bugünlerde oldukça sık konuşulan bir firma. Kendi adına da akıllı telefonları müşterileriyle buluşturan Türk Telekom şimdi de Çin’ in teknoloji devi Huawei firmasının Honor 7 modelini satışa sunuyor.

Türk Telekom Honor 7 Akıllı Telefonunu Duyurdu!

Firma, Huawei’ nin oldukça iyi bir satış trendi yakalayan akıllı telefonu Honor 7’ yi Türk Telekom Honor 7 adı ile tekrar adlandırarak ülkemizdeki kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Türk Telekom Honor 7 Teknik Özellikleri!
Gücünü Çinli Huawei firmasının kendi ürettiği 8 çekirdekli Kirin 935 işlemcisinden alan Türk Telekom Honor 7, grafik işlemcisi ise Mali T628 MP4′ ü kullanıyor. 3 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip olacak olan telefon, 5.2 inç ekran boyutuna ve Full HD çözünürlüğe sahip olacak.

Türk Telekom Honor 7 Akıllı Telefonunu Duyurdu!

Reklam

20 MP çözünürlüğünde arka, 8 MP çözünürlüğünde ön kameraya kullanılan Honor 7, Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile kullanıcılarla buluşurken, batarya tarafında 3100 mAh kapasite ile gelecek.

Huawei Honor 7 üzerinde tasarımsal olarak büyük bir değişiklik yapılmazken, sadece cihazın arkasında Türk Telekom logosu yer alacak.

Türk Telekom mağazalarında 1799 TL fiyat etiketi ile satışa sunulan Türk Telekom Honor 7, kendi abonelerine ise indirimli olarak 1299 TL!

AndroideGeL Android Uygulaması İndir, teknoloji haberleri anında cebinde!

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu