Sosyal Medya

Twitter 4 Önemli İsim İstifa Etti

Reklam

Aktif kullanıcı kitlesi günden güne artan, günümüzün en çok kullanılan Sosyal Medya aracı olan Twitter, peş peşe gelen 4 istifa ile çalkalanıyor. Yaşanan bu istifalar hakkında konuşan Twitter kurucusu Jack Dorsey bahsi geçen bu 4 kişiyi kendilerinin kovmadığını tamamen kendi istekleriyle istifa ettiklerini açıkladı. Ayrıca teknoloji ve iş dünyası basınında çıkan ‘Twitter yöneticilerini kovdu’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını özellikle belirtti.

Yönetim Kurulu Başkanı olan Dorsey, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada istifa haberlerini doğruladı ve manidar şekilde “çok hak ettikleri tatillerini alacaklarını” belirtti.

Bu istifaların yada tasfiyelerin acaba arkası gelecek mi?

Teknoloji haberleri veren ve sıklıkla takip edilen Re/code sitesi Twitter ile ilgili ilginç ve merak yaratan bir makale yayınladı.Bu makaleye göre Twitter çok yakın zamanda “tanınmış bir ismi” şirketin yönetim kuruluna alacağını yazıyor. Bu ismin kim olacağı büyük bir merak konusu iken American Express’ten Leslie Berland ismi üzerinde duruluyor.

Uzun zamandır borsaya açık bir şirket olan Twitter, yatırımcılarını şirketin büyümesi konusunda ikna etmek zorunda. Bu konuda ekonomik çevrelerden gelen bilgilere göre yatırımcılarını pek de ikna etmiş gözükmüyor sosyal medya devi. Snapchat ve Instagram gibi yeni uygulamaları da bünyesinde olan şirketin genç kullanıcılar üzerinde etkili olduğu biliniyor. Fakat bu yeterli olacak mı?

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu