Sosyal Medya

Twitter Android Arayüzü Yenileniyor!

Reklam

Sosyal Medya devi Twitter Android uygulamasında tasarım anlamında geniş çaplı değişikliğe gidiyor. The Verge adlı teknoloji blogunda, video direktörü Mark Linsangan aracılığıyla atılan ve yeni tasarımlı Twitter uygulaması olduğu belirtilen görüntülerde, eski sürümlere göre bir hayli değişikliğe uğradığı görülen Android Twitter uygulamasının yakın bir zamanda kullanıma açılacağı belirtiliyor. Arayüzü tamamen değişikliğe uğrayan sosyla medya devi Twitter, gelecek güncelleme ile modern bir tasarıma kavuşmuş olacak.

Dün itibari ile Tweedeck uygulamasını program olarak sonlandıran Twitter, Android uygulamasında gözle görülür bir değişikliğe gittikten sonra kullanıcıların isteklerine göre yeni özellikler eklenebileceği konuşuluyor. Her yaptığı güncellemeyle küçükte olsa değişikliğe uğrayan Twitter’ın mobil sürümü, Android tabanında tasarımsal olarak genel bir değişikliğe gidiyor. Yeni arayüz genel anlamda görsel açıdan eski sürüme göre bir hayli farklılık sunuyor.

Twitter Android Arayüzü Yenileniyor!

Alanlar arasında kaydırarak geçişler yapabildiğimiz yeni sürümde, eski sürümlere nazaran daha iyi bir görüntü hakim olmuş görünüyor. Timeline’ da iken ekranı sağa çektiğimizde ise karşımıza bazı kısayollar mevcut ve aynı yerden kişisel profilimize de ulaşabiliyoruz.

Genel anlamda daha pratik, ulaşımı daha kolay bir arayüzle karşımıza çıkacak olan yeni Twitter sürümünün güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz net değil.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu