Sosyal Medya

WhatsApp Güncellemesi ile Karşımıza Çıkan Özellikler

Reklam

Ardı arkası kesilmeyen WhatsApp güncellemelerine bir yenisi daha eklendi. Bakalım son WhatsApp güncellemesiyle birlikte karşımıza hangi özellikler çıkıyor?

Eskiden de WhatsApp üzerinden web bağlantılarını paylaşabiliyorduk. Fakat paylaşılan bağlantıların ön izlemesi görülmüyordu. Artık bir web bağlantısı paylaşıldıktan sonra ön izlemesi de görülecek. Dolayısıyla bir bağlantıyı açmadan önce karşımıza çıkacak şeyin ne olduğunu bilecek ve herhangi bir tedirginlik yaşamadan bağlantıyı açma veya açmama kararı alabileceğiz.

WhatsApp ayarlar bölümündeyse önemli tasarım değişiklikleri var. Aynı zamanda iPhone 6s ve 6s Plus adına 3D Touch özelliği gelmiş bulunmakta. Şimdi sırasıyla WhatsApp’a gelen yenilikleri listeleyelim.

Yalnızca bir sohbete özel bildirim ayarı yapma veya söz konusu olan sohbeti sessize alma.

Her bir sohbeti okundu veya okunmadı olarak işaretleyebilme.

Kişi kartı alındıktan sonra hızlı bir şekilde mesaj gönderip ardından da WhatsApp’ı olan kişileri ekleme.

Reklam

iPhone’lara özel gelen 3D Touch ile birlikte Peak and Pop özelliğinden yararlanarak ekrana hafif baskılar uygulandığı zaman yazılan mesajları hızlı bir şekilde görebileceksiniz.

Ayarlar > Sohbetler ve Aramalar yolunu izleyerek WhatsApp’ın konuşmalar esnasında daha az mobil veri kullanmasını sağlayabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu