Xiaomi

Xiaomi Mi Note 2 Detayları ve Tanıtım Tarihi

Reklam

Xiaomi tarafından Eylül ayında duyurulacağı düşünülen Mi Note 2’nin bazı özellikleri ve sanal ortamda hazırlanmış görseli sızdı.

Bazı iddialarda Xiaomi tarafından tasarlanan yeni akıllı telefon modeli Mi Note 2’nin kavisli ekrana sahip olacağını vurgulanıyordu. Anzhuo (Çin merkezli çalışan haber sitesi), Xiaomi Mi Note 2 isimli akıllı telefona ait olduğunu belirttiği bazı görseller paylaştı. Ancak bu görseller henüz resmi olarak doğrulanmadı. Söz konusu telefonun sanal ortam tasarımı dikkatle incelendiğinde adeta Galaxy Note 7 esintileri oluşmaya başlıyor. Cihaz birçok açıdan Note 7’ye benzemekte.

Xiaomi Mi Note 2 Detayları

Cihazın arka kısmındaysa 2 adet kameranın mevcut olduğu görülüyor. Ayrıca cihazın mevcut diğer özellikleri de telefonu iddialı bir hale getiriyor.

Xiaomi Mi Note 2 özellikleri şöyle:

Xiaomi Mi Note 2 Detayları

Öncelikle ekran büyüklüğü 5.7 inç boyutunda. Telefonda ekran çözünürlüğünün quad HD olması beklenirken; 6GB RAM, Snapdragon 821 işlemci, 4000mAh güce sahip batarya ve 128GB gibi büyük bir yerel depolama alanı dikkat çekici özellikler arasında yer alıyor.

Reklam

Xiaomi Mi Note 2 isimli akıllı telefon modeli büyük ihtimalle 5 Eylül tarihinde tanıtılacak. Yine aynı şekilde tahminlere göre cihazın fiyatı 526 dolar kadar olacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir Yorum

  1. Yahu bu xiaomi baya baya iyi telefonlar tanıtıyor ama ülkemize geç geliyor yada ben tam olarak nerede satılır bulamadım 🙁 Mi note 2 teknik özellikleri de iyi görünüyor bu arada siteniz güzel, tebrikler admin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu