Xiaomi

Xiaomi Redmi 2S Resmi Olarak Duyuruldu

Reklam

Akıllı telefon üreticileri arasında etkinliğini korumayı sürdüren isimlerden bir tanesi olan Xiaomi firması tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de adından söz ettirmeyi başarıyor. Firmanın 2015 yılı hedefleri arasında Çin’de olduğu gibi aynı zamanda dünya genelinde de akıllı cihaz satışlarını daha da artırmak bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde firmanın bazı cihazları hakkında bilgi vermiştik şimdi ise Xiaomi Redmi 2S firmanın basın sözcüleri tarafından resmi olarak duyuruldu.
Redmi serisinin 1S modeli Çin’de önemli başarılar elde etmişti. Bu modelin devamı olarak piyasaya sürülen Redmi 2S’in daha büyük getiri sağlaması hedefleniyor. Yeni modelin teknik özelliklerini; 4.7 inç genişlik, 720p ekran çözünürlüğü, Qualcomm 1.2 GHz 64-bit Snapdragon 410 işlemci, Adreno 360 GPU ve 1GB RAM olarak açıklayabiliriz. 8GB yerel depolama alanına sahip olan telefonun; 2 MP ön, 8 MP arka, 2200 mAh değerinde bataryası ve Android 4.4.4 işletim sistemi bulunuyor.

Xiaomi Redmi 2S Resmi Olarak Duyuruldu
Xiaomi Redmi 2S Resmi Olarak Duyuruldu!

Cat.4 dahili modeme sahip olan Redmi 2S 150Mbps – 4G bağlantı desteği sunuyor. 112 dolar satış etiketiyle Çin’de ön siparişe sunulan bu telefon 9 Ocak’tan itibaren kullanıcılarıyla buluşacak. Ayrıca farklı tasarım modellerinden hoşlananlar için siyah, beyaz, sarı, pembe ve yeşil renk alternatifleri de bulunuyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu