İnternetUygulama

YouTube önemli bir özelliğiyle vedalaşacak

Reklam

YouTube, kullanıcılarını yeni özelliklerle tanıştırırken, eski ve kullanılmayan özellikleri kaldırıyor. Youtube önemli bir özelliğiyle vedalaşacak…

YouTube, kullanıma yeni özellikler sunup kendini geliştirirken, eski ve tercih edilmeyen özellikleri çıkartarak sadeliğini korumayı başarıyor. Firma tarafından yapılan son analizlerin ardından YouTube’da ek açıklamalar özelliğinin kaldırılmasına karar verildi.

YouTube “Ek Açıklamalar” Özelliğini Kaldırıyor

Şirket, Premium özelliğinin kullanıcılara hitap etmediğini ve kullanıcılar tarafından tercih edilmediğini gördükten sonra, içerik üreticilerinin hangi özellikleri daha sık tercih ettiği üzerinde daha fazla çalışmaya başladı. Yapılan analizlerin sonuçlarından biri olarak 15 Ocak 2019 tarihi itibarıyla ek açıklamalar özelliği ile vedalaşma kararı verildi.

Ek açıklamalar özelliği ile vedalaşılmasının birkaç nedeni var. Bu özellik akıllı telefonlarda çalışmıyordu ve bu yüzden çok büyük bir kitlenin dışındaydı. Bu nedenle de içerik üreticiler ek açıklamalar kısmını önemsemedi ve kullanmadı.

Ayrıca bu özellik videolarda güzel bir görüntü bırakmazken, içerik üreticiler tarafından istismar edilebilir bir durum bırakıyordu. Videolara kart ekleme ve bitiş ekranlarının kullanıma sunulmasıyla birlikte, ek açıklama özelliğinin kullanımının %70 oranında azaldığı da ek olarak açıklandı.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu