Samsung

Galaxy On7 (2016) İddialı Özelliklerle Geliyor!

Reklam

Galaxy A telefon modelleriyle birlikte orta segment telefonlara ayrı bir hava kazandırmayı başardığını düşündüğümüz Samsung, aynı kategoriye özel olarak bu yıl Galaxy On7 (2016) modelinin hazırlığını yapıyor. Arkada bıraktığımız birkaç hafta içerisinde Hindistan’da test edilmek için kullanılan bu telefonun bazı teknik özellikleri GFXBench kriter testinde ortaya çıktı.

Galaxy On7 (2016) Sistem Özellikleri

Bu telefonda; Full HD çözünürlükte, 4.8 inç boyutunda, Super AMOLED ekran yer alıyor. Ayrıca telefon gücünü Qualcomm tarafından 2016 Şubat ayı içerisinde duyurusu yapılan orta segment işlemci modeli Snapdragon 625’den alacak.

Galaxy On7 (2016) İddialı Özelliklerle Geliyor!

Tamamı Cortex-A53 mimarisine sahip 8 çekirdeği olan bu işlemci, 14nm üretim süresine sahip. Yüksek performansın yanı sıra, verimli enerji kullanımını da ön planda bulunduran bu işlemci modeli 2GHz frekansa kadar erişebiliyor. Adreno 506 grafik birimi de telefonda yer alan özellikler arasında.

Samsung Galaxy On7 (2016) modelinin sahip olduğu sistemsel özellikler orta segmentte yer alması planlanan bir telefon için oldukça iyi gözüküyor. Telefonda 16GB artırılabilme olanağına sahip yerel hafıza bulunurken, 3GB RAM yer alıyor.

Telefon kutusundan Android 6.0.1 işletim sistemi ve TouchWiz kullanıcı ara yüzünün en güncel sürümüyle çıkacak. Tüm bunların yanı sıra telefon parmak izi tarayıcısı özelliğine de sahip.

Reklam

Cihazın kamera özellikleri 8MP ön ve 13MP arka kamera olarak sıralanıyor. Ayrıca bu cihaza 3.000 mAh kapasiteye sahip batarya enerji verecek. Galaxy On7 (2016) ne zaman çıkacak, kaç para henüz resmi olarak teyit edilmedi.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu