Android

Android İçin Derlediğimiz 10 Yedekleme Uygulaması

Reklam

Birçok nedenden dolayı akıllı telefonlarımızdaki verilerimizi yedeklememiz gerekebiliyor. Bu gibi durumlarda bize yardımcı olacak Android için derlediğimiz 10 yedekleme uygulaması…

Bazen saklamak için bazense güvenlik için verilerimizi yedeklemeye gerek duyabiliyoruz. Bu gibi durumlarda bize yardımcı olacak popüler uygulamalardan bir derleme yaptık. İşte Android işletim sistemi için derlenen 10 popüler yedekleme uygulaması…

1: App Backup Restore – Transfer

Listemizde en yukarıda yer verdiğimiz App Backup Restore – Transfer uygulaması, basit ve ayrıntısız şekilde bulut depolama dahil olmak üzere birçok yedekleme – aktarma seçeneği sunuyor.

2: Easy Blackup – Restore

Adından da anlayabileceğiniz gibi kullanıcılarına fazla detay sunmadan kolay yedekleme hizmeti sunan bu uygulama listemizde 2. sırada yer alıyor.

Reklam

3: Backup Your Mobile

Listemizde 3. sırada yer verdiğimiz uygulama, basit ve sadeliği tercih edenler için tasarlanmış ayrıntısız yedekleme uygulamalarından biri.

4: Helium

Cihaz verilerini bir depolama alanına ve ağ üzerinden bir başka bilgisayara yedekleme hizmetini ücretsiz olarak sunan uygulama, ücretli olarak da bulut tabanlı yedekleme seçeneği sunuyor.

5: Cm Backup

Listemizde 5. sırada yer verdiğimiz CM Backup uygulaması, kullanıcılarca test edilmiş ve popüler olarak kullanılan uygulamalardan biri. Ancak bu uygulama listemizde daha önce yer verdiğimiz uygulamalar gibi tüm verilerinizi yedeklemiyor. Sadece arama kaydı, rehber, mesajlar gibi verileri yedekleyen bu uygulama emsallerinden biraz farklı.

Reklam

6: MyBackup

Listemizde 6. sırada yer verdiğimiz uygulama ücretsiz sürümüyle sadece MicroSD kart yedeklemesi için kullanılabiliyor. Ancak daha fazla yedekleme seçeneğinden faydalanmak istiyorsanız ücretli sürümüne göz atabilirsiniz.

7: List My Apps

Cihazınızdaki yüklü içeriklerin listesini kaydeden uygulama, Cm Backup uygulaması gibi emsallerinden biraz farklı.

8: Titanium Backup

En popüler yedekleme uygulamalarından biri olan Titanium Backup, birçok gelişmiş yedekleme seçeneği sunuyor. Listemizde 8. sırada yer verdiğimiz uygulama, yedekleme uygulamaları arasında en bilinenlerden biri.

9: Super Backup Pro

Bulut depolama seçeneği sunan uygulama, basit ve pratik arayüzüyle verilerinizi kolayca yedeklemenizi sağlıyor.

10: Ultimate Backup

Listemizin son sırasında Ultimate Backup yer alıyor. Bulut depolama seçeneği dahil olmak üzere birçok yedekleme ve geri yükleme seçeneği sunan uygulama Titanium Backup ve Ultimate Backup gibi sıkı uygulamaların rakibi olmaya aday.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu