Uygulama
Trend

Android Telefonlar İçin En İyi 5 Antivirüs Programı

Reklam

Android işletim sistemli en iyi tablet, bilgisayar, pc ve cep telefonu antivirüs programları kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Dışarıdan gelebilecek olan saldırıların ve kötü niyetli uzaktan müdahalelerin başarıya ulaşmasına engel olan, bilgi ve belgelerin güvenliğini sağlayan bu antivirüs programları oldukça çeşitlidir ve birbirinden farklı özellikleri kullanıcılarına sunmaktadır. Virüs engelleme programı kullanımıyla tüm kötü niyetli işlemlere karşı önlem alınabilmekte ve korunma sağlanabilmektedir. Yazımızda android telefonlar için en iyi 5 antivirüs programına bakacağız.

Telefon güvenlik uygulamaları arasında yer alan antivirüs programları çoğu zaman tabletlerin, bilgisayarların, akıllı telefon ve laptopların kendisinde satın alındığı halinde orjinal olarak bulunmaktadır. Kimi zaman da kişilerin kullanım süreçleri içerisinde daha etkili ve kullanışlı antivirüs programı ihtiyacı doğabilmektedir. Kısacası istenildiği zaman internet üzerinden telefon ve bilgisayarlar için antivirüs programları indirilip kullanılabilinmektedir.

En İyi 5 Telefon Virüs Temizleme Programı

Telefon virüs koruma programı oldukça çeşitlidir ve günümüzde Google Play platformunda ücretsiz olarak kullanıma sunulan pek çok antivirüs programı bulunmaktadır. Fakat bu programların her biri maksimum düzeyde koruma sağlamamaktadır. Dolayısı ile Android işletim sistemli akıllı telefonlara antivirüs programı yüklemeden önce iyi bir araştırma yapılması gerekmektedir.

Kısa bir araştırma yapıldığında, 2020 yılının en kullanışlı ve en yararlı antivirüs programları arasında Bitdefender, Avira, Eset, Kaspersky ve McAfee antivirüs programlarının yer aldığı görülmektedir.

Avira

Avira, isteğe bağlı olarak kullanılabilen, kötü amaçlı yazılımları engelleyen, virüs taraması yapılabilen ve merkezine gizlilik korumasını alan bir virüs engelleme programıdır. Kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan Avira antivirüs programında makro virüsler tanınmakta ve onarılmaktadır. G

üncellenebilir olan ve kolay bir kullanıma sahip olan Avira, Windows Vista ile de uyumludur. Boot virüslerini engelleyen bu antivirüs programı trojen ve worm gibi kötü yazılımların zarar vermesine de engel olmaktadır.

Reklam

Bitdefender

Bitdefender de kullanıcılar tarafından ücretsiz olarak indirilebilen bir antivirüs programıdır. Bulut tarama teknolojisine sahip olan bu antivirüs programında cihazlarda üstün bir koruma sağlanabilmektedir. Bu program mobil cihazlarda kullanılabildiği gibi tablet için en iyi virüs programı olarak da bilinmektedir.

Bu antivirüs programı, Android işletim sistemleri cihazları hedef alan bütün virüsleri tespit edebilme özelliğine sahiptir. Dolayısıyla program sayesinde cihazlarda kesintisiz olarak üstün bir koruma sağlanmaktadır.

Gerçek zamanlı virüs koruması sağlayan Bitdefender’dd virüs taramaları hızla yapılabilmektedir. Ayrıca yapılan virüs taraması pil ömrüne olumsuz etki etmemektedir. Mobil cihazlarda Bitdefender antivirüs programı güvenle tercih edilebilmektedir.

Eset

Eset, uzun yıllardan beridir kullanımda olan bir antivirüs programıdır. Bilgisayarlarda, tabletlerde ve mobil cihazlarda kullanıma açık olan bu antivirüs programı, yıllardan beridir kullanıcılara güven vermektedir. Dolayısıyla en güvenilir antivirüs programı hangisidir gibi sorular sorulduğunda cevaplar arasında Eset yerini almaktadır.

İnternet kaynaklı olarak ortaya çıkan worm, truva atı, spyware ve daha nice tehditlere karşı üstün koruma sağlayan Eset antivirüs programı kullanıcılar arasında oldukça yaygındır. En iyi antivirüs programlarından biri olarak bilinen Eset güvenle tercih edilebilmektedir.

KasperSky

KasperSky, 2020 yılında en fazla tercih edilen antivirüs programları arasında yer almaktadır. Virüs temizleyici olarak üstün bir hizmet veren KasperSky, casus ve fidye yazılımları engellemekte, koruma sağlamaktadır. Yüksek performanslı çalışma gösteren bu antivirüs programı bilgisayarlarda da kullanılabilmektedir.

Reklam

McAfee

McAfee, ücretsiz olarak da kullanılabilen bir virüs engelleme programıdır. Kullanıcılara uzun yıllardan beri hizmet veren bu antivirüs programı güvenle seçilmekte ve kullanılmaktadır. Kötü amaçlı yazılımlara ve virüslere karşı koruma sağlayan McAfee, ücretli versiyonuyla premium hizmet sunmaktadır.

Dileyen akıllı telefon ve bilgisayar kullanıcıları premium kalitede antivirüs programı hizmetinden de yararlanabilmektedir.

Göz Atın:  Telefonda Virüs Temizleme Nasıl Yapılır?
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu