UygulamaDiğer

Google Play Oyunlarında 2018 Black Friday İndirimleri

Reklam

Tüm dünyada Black Friday indirimleri rüzgarı eserken Google Play’deki oyunlar da bu rüzgardan payını aldı. Google Play’de Black Friday indirimleri ile fırsat haline gelen en ucuz Android oyunlarından 5 tanesini derledik…

Her yıl karşılaştığımız ve bize fırsatlar sunan Black Friday rüzgarı hakkında neler bilmeliyiz? Google Play oyunlarında 2018 Black Friday indirimleri haberimizde.

BLACK FRIDAY NEDİR?

ABD’de Şükran Gününden sonraki ilk Cuma günü 1961’den beri Black Friday yani Kara Cuma olarak anılır. Bunun nedeni ise 1961 yılında Philadelphia’da yaşanan bir facia. Normalde ABD’deki marketler Şükran Gününden sonraki cuma kepenklerini erkenden açıp geç saatlere kadar kapatmazlardı. Ancak sonradan bu yoğunluğa indirim kampanyaları da eklenmişti.

İndirim kampanyaları yanında yoğun talep ve tabii insan kalabalıklarını da getirmişti. 1961 yılında insanlar Philadelphia’da kabalıktan adım atamayacak hale gelip birbirlerini ezmişlerdi, yoğun trafikte otomobillerin yerlerinden kıpırdayamadığı o gün Black Friday yani Kara Cuma olarak anılmaya başlanmış.

1: The Amazing Spiderman 2

The Amazing Spiderman 2 filminin resmi oyunu olan bu oyunun fiyatı 18,99 TL’den 9.99 TL’ye kadar indi.

Reklam

2: Final Fantasy Tactics: WotL

71,99 TL’den 24.99 TL’ye kadar düşen oyun Black Friday indirimlerinin öne çıkan ürünlerinden biri.

3: Evoland 2

44,99 TL’den 4,99 TL’ye kadar düşen oyun listemizin üçüncü sırasında.

4: Pinball

Bir zamanlar bilgisayar oyunları klasiklerinin arasında hatırladığımız oyunun yeni sürümü, 7,79 TL’den 3,89 TL’ye kadar düşmüş.

Reklam

5: Juggle! XHD

25,99 TL’den 4,19 TL’ye kadar düşen oyun listemizin 5. sırasında.

Göz Atın:  Samsung, BlackBerry'i satın alacak mı?
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu