Mobil

Asus Zenfone 4 Pro Hakkında Yeni Bilgiler!

Reklam

Asus’un 17 Ağustos’ta resmen tanıtacağı Zenfone 4 serisi akıllı telefonlar gecikmeyle de olsa ortaya çıkmaya başladı. Asus, ZenFone 4 serisini piyasaya sunarken bir takım sorunlar yaşıyor gibi görünüyor. Yeni seri ağustos ayında piyasaya sürülecek ve dört ay gibi bir gecikme söz konusu.

Seride dört adet telefon olacak ve şimdiye kadar telefonlarla ilgili büyük bir sızıntı görmedik. Serinin en iddialı modeli Asus Zenfone 4 Pro İtalya’da karşımıza çıktı. Zenfone 4 Pro, iPhone 7 Plus’ta olduğu gibi 2x optik yakınlaştırma gerçekleştiren çift arka kameraya sahip olacak.

İtalyan web sitesi DDay.it geçtiğimiz günlerde, cihazla ilgili çok ilginç bilgileri gösteren ZenFone 4 Pro’nun canlı fotoğrafları gibi şeyleri yayınladı. 21 megapiksel çözünürlüğünde olacak çift kameralar çift tonlu LED flaş ile destekleniyor.

Asus Zenfone 4 Pro özellikleri

Asus Zenfone 4 Pro Hakkında Yeni Bilgiler!
Asus Zenfone 4 Pro Hakkında Yeni Bilgiler!

Asus Zenfone 4 Pro beklendiği gibi sekiz çekirdekli Snapdragon 835 işlemcisinden güç alacak. Android 7.1.1 Nougat işletim sistemiyle çıkış yapacak üst segment telefonda 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü AMOLED ekran yer alacak. Sızıntılar ayrıca yeni ZenUI arayüzünün eşlik edeceği telefonun 1Gbps LTE bağlantısını destekleyeceğini gösteriyor. Cihazın ekranının görüntüsü, Android 7.1.1 Nougat‘ı çalıştırdığını ve ASUS_Z01GS model numarasına sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Dün gerçekleşen sızıntılar da göstermişti, yeni nesil Zenfone serisi telefonlarda parmak izi sensörü bu defa ön bölümde ekran altına konumlandırılacak. Telefon hakkında yeni bilgiler geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.

İlk olarak cihaz, arkada çift kamera kurulumu ile geliyor. Site, 2x zoom gibi çeşitli yapılandırmanın yapıldığını ve kamera modülünün 21 MP olacağını söylüyor.

Reklam

DDay ayrıca, cihazın özelliklerinin üst seviyede olacağını öne sürdü. Buna göre telefonda, 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanıyla bir Snapdragon 835 işlemci yer alacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Hakan

Özellikle akıllı telefonlara karşı ilgisi bulunan yazarımız, güncel haberleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu