Mobil

Asus ZenFone Max M2 ve Max Pro M2’den Yeni Detaylar Sızdırıldı

Reklam

Asus yeni telefonlarını piyasaya çıkarmak için CES ve MWC’yi beklemeyecek gibi duruyor. Asus ZenFone Max M2 ve Max Pro M2’den yeni detaylar sızdırıldı…

Asus’un daha önce tasarımı ve bazı özellikleri sızdırılan akıllı telefonları hakkında yeni detaylar sızdırıldı. Özelliklerine dair hemen hemen her detayın ortaya çıktığı akıllı telefonların kısa süre içinde Asya’da resmiyete dökülmesi bekleniyor.

ZenFone Max M2 ve Max Pro M2’nin Özellikleri

Asus Zenfone Max Pro M2 modelinde 12 MP ve 5 MP çözünürlüklerinde çift arka kamera yer alırken, Pro özelliği taşımayan standart modelde de çift arka kamera bulunduğunun altı çiziliyor. Her iki modelde de çift arka kamera detayından ödün verilmemiş.

Max Pro M2’de 5.000 mAh büyüklüğünde batarya yer alırken, Max M2’nin batarya kapasitesi henüz bilinmiyor. Max M2 modelinde metal arka kapak tercih edilirken, Max Pro M2’de ise daha parlak bir kapak karşımıza çıkıyor. Her iki telefon da 4 GB RAM kullanırken, Qualcomm’un Snapdragon 660 işlemcisinden güç alıyor. 6 inç boyutlarında 2340x1080p çözünürlüğünde ekranlara ev sahipliği yapan telefonlar hakkında şimdiye kadar tüm bilinenler bunlar.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu