Samsung

Buz Mavisi Rengi Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Geliyor

Reklam

Samsung’un amiral gemisi rolünü üstlenen akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus yeniden gündemde. Halihazırda kullanıcılarına altı renk seçeneği sunan akıllı telefonlar yelpazelerine yeni bir renk daha katıyor. Buz mavisi rengi Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus geliyor.

Güney Koreli teknoloji devi satış rakamlarını artırma yoluna kullanıcıların ilgisini toplamaya devam ediyor. Samsung’un amiral gemileri yeni renk seçenekleriyle gündemde.

Ülkemizde dört, çeşitli pazarlarda altı farklı renk seçeneği ile müşterisini bekleyen akıllı telefonlar, renk yelpazelerine bir de buz mavisi rengini ekliyor. Oldukça şık bir görünüme sahip olan buz mavisi S9 modelleri öncelikle Çin pazarına sunulacak.

 

Ortaya atılan iddialara göre buz mavisi renkli akıllı telefonlar pazarlardaki yerlerini kısa sürede alacak. İlk etapta Çin pazarında yerini alacak telefonların Çin dışındaki hangi ülkelerde satışa çıkacağı henüz açıklanmadı. Akıllı telefonların Avrupa, Amerika ve diğer pazarlarla buluşup buluşamayacağı henüz bilinmiyor.

Ayrıca Samsung’un buz mavisi renkteki amiral gemilerinden Galaxy S9, 747$ fiyatıyla; Galaxy S9 Plus ise 890$ fiyatıyla pazarlarda müşterilerini beklemeye başlayacak.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu