AndroTablet

Çocuklar Adına En Uygun Beş Tablet

Reklam

Çocuklarına tablet satın almak isteyen ebeveynler bu makale aracılığıyla çocuklar adına en uygun beş tablet hakkında fikir sahibi olabilir. Çocuklarımız için yada yaşlıları için en uygun teknolojileri arıyoruz. Çağımızda, teknolojiden yaralanmalıyız. Akıllı telefon yada tablet kullanımında ister çocuk olsun ister yaşlılarımızı kontrol etmeliyiz. Çocuklar adına en uygun tabletleri sizler için değerlendirdik.

Amazon Kindle Fire HD Kids Edition

 

Amazon Kindle Fire Hd Kids Edition
Amazon Kindle Fire Hd Kids Edition

Fuhu Nabi Elev-8

Fuhu markası tarafından üretilen tablet modellerinde amaç çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak. Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak adına çeşitli alternatif özellikleri bünyesinde barındırıyor. Android ile çalışan bu tablette 300.000’in üzerinde matematik sorusu, öğretici videolar ve e-kitaplar yer alıyor.

LeapFrog LeapPad Platinum

Reklam

LeapFrog LeapPad üreticileri işlerini gerçekten ciddiye almışlar. Bu tablet modeli kendi işletim sistemini kullanırken, tamamen çocukların hoşlanacağı türde bir ara yüze ve tasarım özelliklerine sahip. Tabletin kullandığı kendi işletim sistemi yazılımıyla birlikte 1000 küsur uygulamayı indirebiliyorsunuz.

Söz konusu olan tüm uygulamalar eğitici olmakla birlikte sistem dış dünyaya kapalı. Bu yüzden çocuklar için çok uygun. Uygulamaların tamamı videolar, oyunlar, kitaplar ve ders yazılımları olmak üzere sıralanıyor.

B&N Samsung Galaxy Tab S2 Nook Edition

Samsung Galaxy Tab S2

Galaxy Tab S2 özel seri donanımsal özellikleri standart versiyon modeliyle tam olarak aynı. Tabletin özel olmasına neden olan faktörse içinde yer alan uygulama. Özel sürümle birlikte binlerce eğitici uygulamaya ve çocuk kitaplarına erişim sağlayabiliyorsunuz.

Yalnızca kitap okumaya yönelik hazırlanmış bu tablette çocuk kitaplarının dışında yetişkinlere yönelik romanlarda yer alıyor. Çocuklarına kitap okuma alışkanlığı kazandırmak isteyen ebeveynler için geçerli bir tablet modeli.

Reklam

Apple iPad mini 2

iPad Mini 2, çocuklar adına özel geliştirilmiş bir tablet modeli değil. Ancak App Store üzerinden çocuklara özel birçok uygulamaya erişebilirsiniz. Çocukların hoşlanacağı bir kılıf alarak iPad Mini 2’yi tam anlamıyla bir çocuk tabletine dönüştürebilirsiniz. Aynı zamanda yeni modelin çıkması bu ürünün ucuzlamasına neden oldu.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu