Uygulama

Doze ile Akıllı Telefon Bataryalarını Daha Ekonomik Kullanın

Reklam

Akıllı telefon kullanıcılarının yaşadığı en büyük sorunlar arasında başlıca şarj yetersizliği geliyor. Şarjın beklenen süreden daha çok bir zaman aralığında bitmesi günlük işlerin aksamasına ve kullanıcının iletişim sürecinin kopmasına neden olabiliyor. Bu bakımdan iletişim sürekliliğini sağlamak ve telefon şarjını daha verimli kullanmak adına doze uygulamasını tavsiye ediyoruz. Peki, doze nedir?

Doze asında ücretli bir uygulama olsa da, ücretsiz olarak sunduğu özelliklerde telefon şarjının 1-2 saat daha fazla gitmesini sağlayabiliyor. Bu uygulamanın asıl işi telefon uyku moduna geçtiğinde başlıyor.

Doze Nasıl Kullanılır?

Telefon uyurken uygulamaların tamamen deaktif olmasını sağlamak için Doze’dan yardım alıyorsunuz.

Örneğin telefon uykuda olsa da hala çalışmaya devam eden WhatsApp, Skype vb. gibi uygulamalar şarjın tükenmesine neden oluyor.

Doze Nasıl Kullanılır?
Doze Nasıl Kullanılır?

Bu gereksiz batarya kullanımının önüne geçmek adına Doze’da istediğiniz herhangi bir özellik yada uygulamanın uyku modunda çalışmasına engel oluyorsunuz.

Örneğin Wi-Fi- Bluetooth gibi uzaktan bağlantı seçeneklerini de telefon uyuduğu zaman devre dışı bırakabiliyorsunuz.

Reklam

Doze Uygulaması Ücretli mi?

Doze uygulamasının ücreti şuan için 60TL tutarında. Bu ücreti ödeyerek uygulamada daha fazla enerji verimliliği sağlayabiliyor olsanız da uygulamanın ücretsiz sürümü de çok yeterli olacaktır.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu