Uygulama
Trend

En iyi Android Verimlilik Uygulamaları

Reklam

Günümüzün hızlı tempolu dünyasında üretken olmak çok önemlidir. Akıllı telefonlar, işlerin yapılabilmesi, hatırlatıcıların ayarlanması için önemli araçlar haline geldi. Android verimlilik uygulamaları, indirebileceğiniz en önemli uygulamalardan bazılarıdır. Doğru uygulama sizi işinizde daha iyi yapabilir, evde daha organize olacak ve daha fazla kontrol altında tutabilir.

Wunderlist

Wunderlist

Yapılacaklar listesi, onlarca yıldır kullanılan bir kavramdır. Wunderlist, yapılacaklar listesini alır ve akıllı telefon çağında bunu yeniden karşınıza çıkartır. Bu uygulama ile işler, yiyecekler ve diğer yapılacaklar gibi şeyler için çoklu listeler oluşturabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Uyarılar, vadeler oluşturabilir ve öğeleri farklı kişilere atayabilirsiniz. Wunderlist, birden fazla platformda senkronize olur ve listeleri başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

ŞİFRE KONTROLÜ: Dashlane

Dashlane

Herkesin bir düzineden fazla web sitesinde ve hizmette hesabı vardır. Tüm şifreleri takip etmek neredeyse imkansız olabilir. Dashlane, web’de kullandığınız şifreleri ve kişisel bilgileri takip etmeyi kolaylaştırır. Verilerinize evde, işyerinde veya İnternet bağlantınız olan herhangi bir yerde erişin. Bilgilerinizi güvende tutun ve önemli ayrıntıları asla unutmayın

BULUT DEPOLAMA: OneDrive

Onedrive

Reklam

Birçok telefon artık SD kartlarını desteklemiyor ve dahili dahili belleğin çoğu alanına mal oluyor. Bir çok fotoğraf, müzik ve diğer dosyaları saklamak için bir bulut depolama uygulaması gerekir. Microsoft OneDrive bulut depolaması için mükemmel bir seçenektir. Tüm dosyalarınızı yedekleyebilir, hatta fotoğraflar ve videoların otomatik olarak senkronize edilmesini sağlayabilirsiniz. Ücretsiz kullanıcılar 5 GB alır, ancak daha fazla satın alabilirsiniz. Elbette OneDrive dışında kullanabileceğiniz uygulamalar bulunmakta. Ama günümüzde Windows 10 işletim sisteminin yaygınlaşması ile bütünleşik bir bulut hesabı sizi ek bir program kurmanızdan kurtarabilir…

TAKVİM UYGULAMASI: Today Calendar

Today Calendar

Stok takvim uygulamaları kötüye kullanılıyor. Çünkü takvimler organize kalmak için inanılmaz derecede önemlidir. Takvim deneyiminizi Today Calendar ile yükseltin. Bugün Takvim, yüksek işlevselliği çarpıcı estetik ile birleştiren tek takvim uygulaması olarak rekabetten ayrı duruyor. Stok deneyimini bir sonraki seviyeye taşıyor.

DOSYA YÖNETİCİSİ: File Commander

File Commander

Android, Windows PC’de bulabileceğiniz gibi bir dosya sistemine sahiptir, ancak kolayca erişilebilir değildir. Cihazınızda bulunan klasörleri görmek için bir dosya yöneticisine ihtiyacınız olacaktır. Dosya Komutanı, Android cihazınızdaki herhangi bir dosyayı işlemenizi sağlayan eksiksiz bir dosya yöneticisidir. Ayrıca, resim, müzik, video, belge kitaplıklarını ayrıca idare edebilir, yeniden adlandırabilir, silebilir, taşıyabilir, silebilir ve birkaç tıklama ile gönderebilirsiniz.

Evernote

Evernote

Reklam

Evernote, not yazmak, kontrol listeleri oluşturmak ve çok daha fazlası için güçlü bir yoldur. Uygulama başlangıçta basit bir not alma için oluşturuldu, ancak başka şeyler yapmak için büyüdü. Web makalelerini, dokümanlarını ve fotoğraflarını düzenleyebilirsiniz. Diğer Evernote kullanıcılarıyla projeler üzerinde işbirliği yapın, kartvizitleri rehber haline getirin, giderleri takip edin ve seyahat planlayın. Bu, mükemmel bir not alma uygulaması değil, aynı zamanda tüm verimlilik gereksinimleri için tek elden uygulama.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Hakan

Özellikle akıllı telefonlara karşı ilgisi bulunan yazarımız, güncel haberleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu